Z gibanjem deset let dlje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Življenje vam podaljša tudi gibanje. Redna telesna vadba vam ga podaljša tudi za deset let.
Oglej si celoten članek

Življenje si lahko podaljšate tudi z vadbo, kar dokazujejo številne študije. Ljudje, ki telovadijo le petnajst minut na dan, naj bi živeli kar tri leta dlje od tistih, ki ne telovadijo.

Nedavna študija kanadskih strokovnjakov je pokazala, da 150 minut fizične aktivnosti na teden, podaljša življenjsko kar za petnajst let. Če telovadite redno, pravilno in več let, si življenje še dodatno podaljšujete. Ljudje si ob redni telesni aktivnosti, ki traja petnajst let, podaljšajo življenjsko dobo za deset let. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.