Pomembna informacija iz UKC Ljubljana

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Specialistične ambulante infekcijske klinike se odpirajo na novi lokaciji sporočajo iz UKC.
Oglej si celoten članek

Specialistične ambulante klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja ljubljanskega kliničnega centra se odpirajo na novi lokaciji, v stavbi na Poljanskem nasipu 58 v Ljubljani. Tam bodo opravljali vse specialistične prve in kontrolne preglede, ki niso povezani z epidemijo novega koronavirusa in niso urgentni.

Foto: Saša Despot infekcijska klinika Osrednja stavba infekcijske klinike bo še naprej prilagojena zgolj oskrbi bolnikov s covidom-19, so danes sporočili iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.

V stavbi na Japljevi 2 bo tako še naprej potekal sprejem in oskrba bolnikov s covidom-19. Na novi lokaciji, v nekdanjih prostorih kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa, pa bodo potekali pregledi, ki niso povezani z epidemijo in niso urgentni oziroma so označeni s stopnjami nujnosti zelo hitro, hitro, redno.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.