Začenja se: V bolnišnicah že omejujejo obiske

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zaradi porasta respiratornih obolenj v bolnišnicah omejili obiske.
Oglej si celoten članek

Iz  Splošne bolnišnici Jesenice obveščajo, da so  zaradi povečanja števila respiratornih obolenj od danes, 21. 11. 2019 omejili obiske na pediatričnem oddelku in na ginekološko – porodniškem oddelku.

Na pediatričnem oddelku je dovoljena prisotnost enega zdravega starša ali skrbnika.

Na ginekološko – porodniškem oddelku je dovoljen obisk zdravega partnerja.

Svojce naprošajo, da se pri vstopu na oddelek najprej zglasijo pri medicinski sestri, kjer bodo dobili natančne usmeritve.

V torek so zaradi epidemiološke situacije obiske omejili na Oddelku za infekcijske bolezni in vročinska stanja v UKC Maribor. "Do nadaljnjega so omejeni na eno zdravo osebo", piše na njihovi spletni strani. 

dezurni@zurnal.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.