Zaradi nevarnosti opeklin odpoklicali izdelek

Foto: Profimedia
Whirlpool objavil odpoklic izdelka.
Oglej si celoten članek

Na Zvezi potrošnikov Slovenije obveščajo od odpoklicu nevarnega grelnika vode blagovne znamke KicthenAid, obstaja namreč tveganje, da se ob uporabi tega električnega kotlička opečete. V primeru, da imate ta grelnik doma, ga torej ne uporabljajte. Lahko ga vrnete v trgovino kjer ste ga kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine.Prostovoljni odpoklic izdelka s trga je objavil distributer za Evropo Whirlpool Corporation.

Foto: ZPS

Podatki o izdelku
Naziv: Grelnik vode (električni kotliček)
Tip: 5KEK1722EAC, 5KEK1722EER, 5KEK1722EOB, 5KEK1722ESX
Serijske številke: YA302***** do YA724*****, proizvedeni od januarja 2013 do vključno maja 2017
Blagovna znamka: KicthenAid
Proizvajalec: Co-Win Global Ltd., Kitajska
Uvoznik: KitchenAid Europa Inc., Strombeek Bever, Belgija; Distributer v EU: Whirlpool Corporation
Poreklo: Kitajska

Vzrok odpoklica
V primeru, da se odlomijo zgornji nosilci držala, obstaja tveganje, da bi prišlo do ločitve povezave na zgornjem delu držala grelnika od ohišja: "Obstaja nevarnost opeklin," opozarja ZPS.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.