Zbuja tudi spolno strast

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Peteršiljev čaj lahko uporabimo tudi za izboljšanje partnerskega odnosa, saj med drugim odganja vetrove in zbuja spolno strast.
Oglej si celoten članek

Peteršilj je nepogrešljiva začimba v kuhinji, poleg odličnega okusa je tudi zelo zdrava. Njegovi listi vsebujejo vitamine A, C, D, E in K, pa tudi magnezij, kalcij, klorofil, železo in tako dalje. Po patru Simonu Ašiču peteršilj ugodno vpliva na jetra in ledvice, odpravlja motnje v krvnem obtoku, spodbuja znojenje in celo znišuje telesno temperaturo. Poleg tega odganja vetrove, blaži krče gladkih mišic, je dober diuretik, sproži menstruacijo, pomaga pri izkažljevanju, zdravi revmo in ubija kužne klice, opisujejo v Pomurskih lekarnah. Zaradi priliva krvi v spolovila naj bi zbujal tudi spolno strast. Peteršiljev čaj se sicer še posebej prileže po obilnejšem obroku, saj pospešuje presnovo.

Peteršiljev čaj pripravite tako, da jedilno žlico sveže nasesekljanega peteršilja vrzete v skodelico vrele vode. Pokrijete in pustite mirovati pet minut. Precedite in spijete. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.