Zdravstveni inšpektorat opozarja, da ne kupujte tega izdelka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če ste omenjene izdelke kupili, svetujemo, da jih ne uporabljate in jih vrnete prodajalcu.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni inšpektorat je odpoklical izdelka za beljenje zob Instant whitening pen Dazzling White in Kit de 15 Pcs Blanchiment des Dents. Po podatkih sistema Rapex izdelek vsebuje previsoko vsebnost vodikovega peroksida. Izdelki za beljenje zob, iz katerih se sprosti več kot šest odstotkov vodikovega peroksida, niso varni za uporabo.

Odpoklic Pozor, pri večjem trgovcu odpoklicali izdelek

Foto: Zdravstveni inšpektorat RS

Izdelek Instant whitening pen Dazzling White se je prodajal v spletni trgovini Wish, izdelek Kit de 15 Pcs Blanchiment des Dents blagovne znamke niceEshop pa v spletni trgovini Amazon. Slovenskim potrošnikom so lahko izdelki dostopni tudi na drugih spletnih straneh. Ponudniki so izdelke umaknili s trga oziroma ponudbe, dostopne potrošnikom iz Evropske unije. Amazon pa je izvedel tudi odpoklic.

Zdravstveni inšpektorat kupcem svetuje, naj izdelkov ne uporabljajo in jih vrnejo prodajalcu.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.