Magazin
12894 ogledov

Denise Dame: Šokirana, da jo je tip te znane Slovenke blokiral

Denise Dame
1/5
Youtube
Uff, tokrat si je privoščila otroke znani Slovenk, je šla predaleč?

Denise Dame se je v svojem zadnjem vlogu prelevila v vlogo modne varuške in "našeškala otroke slavnih". Pravi, da to ni kritika otrok, pač pa njihovih slavnih mamic. Prve se je lotila Tinkare Fortuna, članice skupine Bepop. Nad njeno fotografijo s hčerko je bila ogorčena, povedala je, da mora biti po fotografiji sodeč zelo naporno imeti otroke in se truditi obuditi glasbeno kariero. 

Naslednjo je pod drobnogled vzela Sanjo Grohar in ji očitala, da sama nosi prestrižne modne kose, otroka pa oblači v oblačila nizkocenovnih znamk. Ko je želela preveriti, ali mu kaj lepega kupi vsaj očka, je ugotovila, da jo je soprog Sanje Grohar na družabnem omrežju blokiral. "Zakaj me je tip Sanje Grohar blokiral, jaz sem šokirana, kaj takega, ne morem verjet," je bila ogorčena in si to razložila tako, da mu Sanja očitno ne dovoli gledati mladih lepih temnolask, medtem ko je njo že "povozil čas".

Zelo kritična je bila tudi do Rebeke Dremelj, a ne zaradi modne izbire njenih otrok, pač pa je njeno fotografijo z Maldivov komentirala kot "reklamo za kožnega raka". Denis meni, da je skrajno neodgovorno, da mamica svoje otroke soncu izpostavlja kot prepečenec in da tega ne bi privoščila niti svojim najhujšim sovražnikom, kaj šele otrokom. To, da je Rebeka obraz hčerkic prekrila s sončkom, pa je Denise cinično komentirala: "Ne bom jih kazala tujcu, jih bom pa soncu." 

Spravila se je tudi nad Ulo Furlan, za katero pravi, da je le hčerka Miše Molk in da nikoli ne bo nič drugega kot to. Svetovala ji je naj odraste in se stilsko zgleduje po mami. Za modni zgled pa je vzela družino Natalije Verboten in pevko pohvalila, kako preprosto, a usklajeno, urejeno in okusno je oblekla svoje družinske člane. 

 

Komentarjev 7
  • fiston 17:44 21.maj 2020.

    Ha, ha pa ta je za k psihijatru, če misli, da je lepa...., no čas pri njej ne bo imel kaj povoziti.

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 16:49 21.maj 2020.

    edino zdravilo za takšne neuravnovešene osebe je, da se jo načrtno blokira, izolira in izloči iz družabnega življenja. tu glavno vlogo odigrajo mediji, ki sedaj prosijo vlado za denar. žal je tako. tukaj na srečo še nismo v zda in ...prikaži več imamo še čas da se izognemo njihovemu pomes frites življenju.

  • fasader56 14:21 21.maj 2020.

    Lajdra,kupi si ogledalo in krpo,da boš z njega brisala,kar boš videla,lajdra nesposobna.....

Sorodne novice