Svet
6009 ogledov

Več tisoč deklet poroča o stranskih učinkih po cepljenju proti HPV

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • figavzepu 08:52 04.junij 2015.

    Doma imam dva " fenomena" mlajso hcerko smo dali cepit je z njo vse vredu, starejso nismoker pac tega se ni bilo takrat obe zdravi dokler nista zaceli jest kt. Ena jih je jemala eno leto so se takoj pojavile ...prikaži več ciste in miomi druga je imela nek obrocek, ki so ga zdravniki urgentno odstranli potem ko je na faksu padla skupaj. Tako da sem pa nisem za ta cepljenja, ce bo pomagalo bomo videli cez cas, definitivno pa nisem vec za kt in moderno zascito, prav tako obe moji hceri ne vec!

  • suzy.a 19:35 04.junij 2015.

    To je samo seznam ,koliko jih je pa v realnosti? Naša je bila cepljena pred tremi leti in je na žalost ena izmed tistih ,ki je zbolela ravno za to neozdravljivo Fibromialgijo ,pet tednov po drugi dozi cepiva.Pa ni nikjer ...prikaži več pisano ,da je v Sloveniji katera hudo zbolela po cepljenju. Razen kar sama objavljam.

  • PPiikkaa 07:58 05.junij 2015.

    Kako s(m)o ljudje lahko tako neuki, da damo svoje otroke cepiti in to kar prostovoljno, ker je pač "in". Vsak tujek, ki pride v telo, je nevaren, še posebej, če zanj ni prav nobene potrebe. To je potrošniška družba, ki ...prikaži več se ji zdi fino, da lahko spet nekaj novega kupi (v tem primeru cepivo). Bolano do skrajnosti.

  • omegaPol 15:05 04.junij 2015.

    sama poznam kar dva primera, eni punčki je ohromela polovica telesa (vključno s polovico obraza, kot kap) in je bila ene dva tedna kar panika, druga pa je imela par dni blokiran vrat. hromost je pa le malo bolj resna ...prikaži več kot glavobol in slabost, kar navajajo pri prijavljenih stranskih učinkih. bog ve, koliko deklic je bilo s problemi, pa jih zamolčijo.

  • natalija0 00:23 15.oktober 2020.

    Jaz se vedno ne vem ali bi dala cepit hči ali ne. Bolj kot berem članke raziskave glede posledic cepljenja bolj me mineva.

  • suzy.a 09:22 05.junij 2015.

    Imaš tu odziv "gospe z Ivz-ja" ,kjer zbirajo prijave o stranskih učinkih:http://www.24ur.com/18-letnica-trdi-da-je-zaradi-cepljenja-proti-virusu-hpv-koncala-na-vozicku.html Fibromialgijo diagnosticirajo z bolečinskimi točkami in stopnji bolečine na njih ,ter po ostalih spremljajočih simptomih ,ter vsaj treh mesecih stalnih bolečin .Ne si jo želet. Ko te ...prikaži več stalno vse boli od mišic do sklepov ,ko se ne moreč odpočit ,naspat... in predvsem ko ga ni zdravila.In če ti ne poznaš nobenega primera še ne pomeni ,da jih ni!!!Bodi srečen ,da jih nima nihče v tvoji bližini.Tu je pa celotna zgodba:http://med.over.net/forum5/read.php?105,8247204

  • Urška Gornik 10:42 05.junij 2015.

    Po koliko časa pa se ji je pokazal učinek? :)

  • dimnikar 08:29 04.junij 2015.

    Seznam znanih stranskih učinkov ( v nasprotju z vašim člankom je jasno razvidno, da jih zdravniki ne skrivajo ali zainkajo). Odločite se sami, ali so vredni zaščite pred RAKOM, smrtno nevarno boleznijo. http://www.nhs.uk/conditions/vaccinations/pages/hpv-vaccine-cervarix-gardasil-side-effects.aspx

  • mph 21:11 04.junij 2015.

    Če je res, kar pa je potrebno dokazat ne pa nebuloze, bi to bil en večjih kiksov. Namreč prebereš lahko tudi za aspirin, lekadol, ... kakšne vse stranske efekte imajo LAHKO, pa te kar mine. Dejstvo je, da ni nobene ...prikaži več epidemije oh in sploh posledic. Mimogrede zgoraj, fibromialgija ne sindrom, kar vem ne obstaja način jo medicinsko dokazat. In lahko jo dobi kdorkoli. Ni vrag, da ne bi slučajno tudi kdo, ki se je cepil. Še naprej ostaja dejstvo, da poznam ogromno ljudi, ogromno jih ima otroke, tudi sam sem bil v šoli, ... ne poznam enega samega samcatega primera problemov po katereri koli vrsti. Niti enega. Največ kar je bilo, so bile lokalne poordečine in podobno. Vedno pa se da na tehtnico, če je seveda učinkovito, reskirat postat en NA milijon, ki imajo neko stransko posledico, ali reskirat bit en MED milijoni, ki jih bodo sicer imeli. Mimogrede, pred kratkim je umrla najbolj dolgoživeča nesrečnica, ki je bila skoraj 60 let v "jeklenih pljučih" zaradi poliomielitisa. Bolezni, ki jo je ce

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.