Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
3300 ogledov

Bi raje sto let živeli v kletki, ali petdeset tako, kot si želite?

Komentarjev 13
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • suineg78 15:32 09.oktober 2020.

  Kdor se odreka svobode zaradi varnosti, ne bo delezem ne enega, ne drugega. Imamo plandemijo in nic drugega!

  • Žurnalček 22:55 16.oktober 2020.

   V zakonu o preprečevanju nalezljivih bolezni RS jasno in glasno piše , da je svobodna Država in ne posameznik ! Mal si se zajebal tko k tale koza , ki je napisala takšen naslov !

 • jakec1575 14:14 09.oktober 2020.

  Problem tega koronavirusa je le v tem, da povzroca fibrozo pljuc, strdke v krvi in zacasne ter trajne nevrološke poškodbe v mozganih. Enim malo , nekaterim veliko. Nisem slisal, da bi gripa to pocela. Korona je samo pokazala, kako slabo ...prikaži več psiholosko-patolosko sliko naroda imamo. Kar ni presenetljivo. stopnja samomora, alkoholizem, odvisnosti, povecana poraba zdravil so samo posledice tega. Psihicno zdrav clovek se brez tezav prilagodi na nove razmere, zacasne ali trajne.

  • Covid_1984 23:45 09.oktober 2020.

   tebi gatesovo cepivo povzroča strgane mišice na koncu prebavil

 • Covid_1984 23:45 09.oktober 2020.

  kdor svbodo zamenja za varnost si ne zasluži ne ene ne druge (franklin), jaz pa dodajam, da bo na koncu izgubil obe.

 • Frice 20:15 09.oktober 2020.

  Vprašanje članka sploh ni prava dilema. Privat na osebni ravni ima lahko vsak svoje mnenje. Na nacionalni skupinski ravni pa moramo pri takih nevarnostih ravnati enotno, da bomo dosegli izhod prej in z manj poškodbami. Skupaj moramo poskrbeti za nas ...prikaži večs vse ne samo za enega. Tale jokanja o osebni svobodi so prav smešna, ker se končajo pri omejevanju svobode drugih.

 • mojcagorenjska 00:54 10.oktober 2020.

  Tola pa ni prav inteligentno opredeljena dilema,pravzaprav je precej zavajujoča.Čisto jasno ne gre za dilemo ali 50 let živeti v kletki (stanovanje=kletka???) ali pa 100 let izven kletke, ampak za dilemo ali živeti max 1 leto v kletki (verjetno kakšen ...prikaži več mesec pa pol, morda kasneje še ponoviti) in potem svobodno do pač konca svojega življenja, ali pa pač povzročiti, da nekateri ne bodo živeti ene recimo 10 let (od tega npr. 9 let svobodno), nekateri (sicer bolj redki), pa 20. Egoizem pa to.

 • Avatar ovca
  ovca 15:23 09.oktober 2020.

  Emm strdki povzrocajo poskodbe pljuc in mozganov,ne korona. In jakec,psihicno zdrav clovek se ne podredi diktaturi. Problemi neupostevanja niso zaradi ukrepov,ampak zaradi vlade,ker je izgubila vso kredibilnost (jp,pri desnosucnih se ne,se pa tudi tam stvari premikajo na normalo). In mimogrede,zakaj ...prikaži več Svedske ne omenjajo vec? Pa ja ni imela boljsega modela kot vanana republika? Molk o njej veliko pove,panetnim seveda...

 • srecnii 23:46 09.oktober 2020.

  Še vedno lahko vsak počne kar hoče a se mora 100% zavedat, da ne dela škode drgim.

 • popokatopetl 15:04 09.oktober 2020.

  Problem tega koronavirusa je, da povzroča večmesečne lockdowne celih dežel, povečano nedostopnost zdravnika, tako osebnih kot specialistov. onemogoča kulturne dogodke in sproščena druženja, poveča celo stopnjo zamaščenosti celotne otroške populacije. Nisem slišal, da bi gripa to počela.

 • Žurnalček 22:50 16.oktober 2020.

  Glih tolk glupa kot tista Janja s POPa , ki so ji edini problem v gospodarstvu Slovenije frizerski saloni . Glupaćo , moja ustavna pravica je , da me nimaš pravice okužiti niti trositi virus po državi , kakor to ...prikaži večr to paše tvojmu ščegetavčku ! Ječ jasno koza glupa ! V stvari , vse talšne , ki na kakršen koli način postopke in borbo Vlade z blesavimi javnimi komentari razvrednujejo , treba v kazenski pregon !

 • mig29 08:02 10.oktober 2020.

  Včasih so rekle ženske da moški ražmišljamo z spodnjo glavo. Zanimivo ženske je pa nimajo in ......

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.