Magazin > VIP
6 ogledov

Clooney udaril po paparacih

Clooney nima lepih besed za lovce na zvezdniške fotografije. Žurnal24 main
George Clooney je zadnji v seriji zvezdnikov, ki so ostro napadli početje paparacev. Označil jih je za lovce na glave.

Šestinštiridestletni oskarjevec je v intervjuju za Entertainment Tonight paparace obtožil, da v svojem lovu za zvezdniškimi fotografijami tvegajo varnost nedolžnih opazovalcev.

Dejal je tudi, da sočustvuje z zvezdniki, kot je Britney Spears, in pri tem navedel primer, ko je pevka prevozila rdečo luč, ker so ji bili za petami fotografi. "Poglejte posnetek Britney, ko prevozi rdeči semafor – za njo je osem tipov s fotoaparati, sredi noči, sredi ceste. Ni več nobenih pravil," meni zvezdnik filmov Oceanovih 13, Siriana in Michael Clayton. "Prišli smo že tako daleč, da nastradajo ljudje, ki sploh niso vpleteni."

Hollywoodski lovci na glave
Šarmantni igralec brez dlake na jeziku je v intervjuju razkril tudi, da je bil v začetku meseca vpleten v skorajšnjo prometno nesrečo s paparaci, ko se je s svojim motorjem vozil po Los Angelesu. "Kar počnejo, je ilegalno – gre za dirke pri visokih hitrostih, pri katerih tekmujejo eden z drugim. Ne poskušajo me ujeti, kako počnem kaj neumnega; poskušajo me pripeljati do tega, da bi naredil kaj neumnega. Ne moreš kršiti vseh teh zakonov in potem reči, saj le opravljam svoje delo."

Clooney je sklenil z besedami, da so ti ljudje, ki zagrešijo vse te zločine, za to še nagrajeni, kar na neki način ustvarja prave lovce na glave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.