Magazin > Film & Glasba & TV
25810 ogledov

Ema 2018: Znana tuja blogerja udarila po našem izboru

wiwibloggs
Povedala sta, da je bil izbor letos "šibek".

Ustvarjalca bloga Wiwibloggs veljata za velika Evrovizijska navdušenca, ki na svoji spletni strani ne komentirata le pesmi, ki se uvrstijo na Eurosong, ampak tudi nacionalne izbore za pesem Evrovizije.

Pod drobnogled sta tako vzela tudi Emo 2018. Kot sta povedala, je bil izbor pesmi šibek, našlo pa se je nekaj svetlih točk – Nika Zorjan, ManuElla, MILA in Lara Kadis. Razen Lare se nobena od naštetih pevk ni uvrstila v nedeljski finale.

Kaj sta povedala o finalistih?

Proper (Ukraden cvet): Pesem sta precej hitro preskočila. Eden od blogarjev je povedal, da pesem zveni srednjeveško. "Kje so menihi?“ je vprašal.

Lara Kadis (Zdaj sem tu): "Elektro duhovnost. Kot bi angela poslal v klub, da tam dela remiske.“ Blogar je še dodal, da je produkcija briljantna. 

BQL (Ptica) – Pesem sta označila za mlačno. "To ni briljantno,“ sta bila razočarana.

Lea Sirk (Hvala, ne) – "Moderno. Urbano. To so zakotne ulice Ljubljane,“ je bil sprva navdušen eden od njiju, na koncu pa sta se oba strinjala, da ju pesem dolgočasi.

Indigo (Vesna) – Vesna jih je ponesla nazaj v osemdeseta. "Ta del bi lahko slišali ob koncu Disneyjevih filmov. To bi lahko videli v novem Levjem kralju.“ 

Ina Shai (V nebo) – Pohvalila sta njen seksi in globok glas, nad pesmijo pa nista bila navdušena. "Ne vem, kaj pomeni 'v nebo', morda pa pomeni dolgočasno.“

Marina Martensson (Blizu) – Pesem se jima je zdela dolgočasna. Poudarila sta, da Ema ni primerna za predstavitev prav vsake pesmi. 

Nuška Drašček (Ne zapusti me zdaj) – Tudi Nuška Drašček jima je bila všeč, še zlasti njen glas. Pohvalila sta tudi ostale vokale, poudarila pa, da pesem na trenutke preveč spominja na disko glasbo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.