Magazin > Film & Glasba & TV
1233 ogledov

Komedija s sporočilom, ki ga mora svet slišati

večerna šola
1/4
Za boljšo službo nazaj v šolsko klop.

Težko bo sesti nazaj v šolsko klop, a Kevin Hart nima druge izbire. V novi komediji z naslovom Večerna šola se bo moral spoprijeti z disleksijo in drugimi oblikami nezmožnosti učenja, če bo hotel opraviti zaključni izpit in dobiti želeno službo.

Zvezdnik je znova združil moči s producentom Willom Packerjem, sodelovala sta že pri filmu Svaka pod krinko in filmih Think Like a Man, preizkusil pa se je tudi kot scenarist in producent (s svojo producentsko hišo Hartbeat Productions). Komedijo je režiral Malcolm D. Lee, sodeloval pa tudi kot izvršni producent.

Kako se bo Hart spopadal z novo učiteljico večerne šole, ki je znana po novodobnih metodah učenja in je že posumila v njegove manipulativne ideje, kako najlažje priti do izpita ter z ravnateljem šole, ki je bil njegov nekdanji sošolec, a nista bila v dobrih odnosih? Maščevanje, spletke, izmikanje, nenavadni načrti in še kaj bodo krojili komedijo, ki je ne gre zamuditi.

O ZGODBI:
Uspešen prodajalec gospodinjskih aparatov Teddy Walker (Kevin Hart) se po nesrečnem spletu okoliščin znajde na cesti. Ker za obljubljeno novo službo potrebuje zaključni izpit, zaradi težav pri učenju pa srednje šole ni končal, obenem pa ne želi izgubiti še svojega dekleta, požre svoj ponos in se vpiše v večerno šolo. Predavanja večerne šole so v njegovi nekdanji srednji šoli. Skupaj z drugimi »faliranci« je prepuščen na milost in nemilost učiteljice Carrie (Tiffany Haddish), ki poučuje na nekonvencionalen način. Za nameček pa se mora soočiti še z nekdanjim sošolcem Stewartom (Taran Killam), kateremu se je Teddy v srednji šoli posmehoval, prav on pa je sedaj ravnatelj šole in se razveseli ponujene priložnosti, da se mu maščuje…

ZANIMIVOSTI:

Igralka Tiffany Haddish, ki je zaigrala učiteljico, je imela v svoji mladosti težave z učenjem in branjem, tako kot jih ima Teddy (Kevin Hart) v komediji. Igralka tako s komedijo opozarja, da je premagovanje ovir eno od sporočil, ki ga mora svet slišati.

V prizoru eksplozije je Harta oddigral kaskader Justin Charles Evans, ki pa ga je na velikih platnih upodobil že večkrat (v filmih Svaka pod krinko in Get Hard). 

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:26 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodkaa naa spletu od doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com