Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Navdušila je tudi Neisho

Sara Kobold Dejan Nikolič
Nocoj se bo na Radiu 1 predstavila Sara Kobold, ki se lahko pohvali s sodelovanjem z eno najbolj popularnih slovenskih glasbenic – Neisho.

Za tabo je uspešen nastop na predlanski Emi. Zakaj se nisi prijavila tudi na Misijo Evrovizijo?
Ema je bila zame ena lepa izkušnja. Lahko bi rekla, da je bila stopnička višje v mojem glasbenem ustvarjanju, saj sem se lahko predstavila širši javnosti. Na Misijo se nisem prijavila, saj čakam na javni razpis, kjer bom spet lahko, če bo sreča naklonjena, poslušalcem predstavila svojo novo pesem, saj je Ema za vsakega izvajalca res odlična priložnost za promocijo.

Melodijo in besedilo tvojega novega singla Samo ti je napisala Neisha. Kako je prišlo do sodelovanja?
Neisho sem spoznala prek prijatelja. Je zelo topla oseba in v njeni družbi se človek res nasmeji in sprosti. V studiu sem zelo uživala. Vesela pa sem, da sva postali tudi prijateljici ter se druživa tudi zasebno in greva kdaj skupaj ven. Pesem se je res dobro prijela na radijskih postajah in zato sem se odločila, da posnamem tudi spot, ki ga že lahko vidite. Snemanje je potekalo na Primorskem v Simonovem zalivu in na Koroškem, od koder prihajam. Delo spota sem prepustila odličnemu režiserju Predragu Rajčiču - Perici.

Boš z Neisho sodelovala tudi pri ostalih pesmih na albumu?
Seveda, sodelovanje z Neisho in Dejanom Radičevićem ostaja in po novem letu spet pripravljamo nekaj novega.

Te bomo lahko videli tudi v živo?
Do konca leta imam nastope v najrazličnejših krajih, tako da ste vsi lepo vabljeni, da se mi pridružite na kakšnem izmed nastopov, več pa izveste na moji spletni strani www.sara-sara.info.

Jeseni sem pripravila tudi novi koncertni repertoar s spremljevalno skupino. Člani benda prihajajo iz Maribora, tako da imamo tam vaje. Zelo hitro smo se ujeli, kar se mi zdi zelo pomembno, saj moraš na odru funkcionirati kot celota.

Komentarjev 2