Magazin > Horoskop in Numerologija
4622 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. marca 2019

astrologija, horoskop
Device, danes boste srečni.

OVEN
Splošno:

Danes boste želeli razrešiti odprto vprašanje glede financ. Zagotovo vam bo uspelo, toda bodite previdni. Nekdo bi vas lahko ukanil, zato vam danes vsekakor odsvetujemo vsakršno pogajanje ali sodelovanje poslovne narave. Vsekakor lahko v naslednjih dneh pričakujete finančne prilive. Pazite na svojo prehrano. Privoščite si dan ali dva očiščevanja. Zaužijte dovolj sadja in zelenjave.

Ljubezen:
Samski boste imeli dovolj samote. Zaželeli si boste družbe in prijetnih, romantičnih večerov, o katerih pa ne bo ne duha ne sluha. Ukrepajte in naredite nekaj v smeri izboljšanja. Ne zaprite se sami vase. Odkrijte nove načine, preko katerih boste spoznavali nove ljudi, ki vam bodo pisani na kožo. Vezani se boste lahko danes sprli s svojim partnerjem. Izogibajte se prepirom.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste razmišljali o tem, kako zaključiti določen projekt na delovnem mestu. Domislili se boste novih idej, ki vam bodo v tem tednu zagotovo koristile. Dnevi pred vami bodo zelo razgibani in pestri. Pričakujte veliko novosti na delovnem mestu. Vsekakor boste presenečeni. Ne bojte se lastnega napredovanja. Sledite mu. Zdravje: pazite se virusnih obolenj.

Ljubezen:
Samski se nikar ne zaprite vase. Danes se lahko v večernih urah odpravite ven. Kar pogumno, saj boste le na tak način spoznali nove ljudi. V nasprotnem primeru je pred vami dolgo obdobje samskosti, ki vam ne bo pisano na kožo. Ukrepajte preden bo prepozno in si vzemite čas za ljubezen. Naj ne bo vedno delo na prvem mestu.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste pri delu zelo uspešni. Vse, kar boste želeli doseči, boste tudi dosegli. In to brez večjih težav. Čas je že nekaj časa na vaši strani, izkoristite to. Pričnete z novimi projekti in poslovanjem. Ne oklevajte več dolgo, saj so zvezde zagotovo na vaši strani. Če imate načrt, verjemite vanj in videli boste, da se vam bo obrestovalo.

Ljubezen:
V ljubezenskem okviru se boste morali malce odpreti. Zdi se, da ste hladni in zaprti, vsaj tako bi vas opisal vaš partner. Res je, da imate skrbi, toda partner je oseba, ki bi vam morala biti najbližje, zato premislite in ukrepajte. Pokažite mu, koliko vam pomeni. Komunikacija v odnosu je zelo pomembna. Poskrbite za to, da bo potekala po dveh tirih.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

V naslednjih dneh boste morali biti pripravljeni na učenje. Delo bo od vas zahtevalo dodatno izobraževanje. Veseli bodite možnosti za pridobivanja novega znanja, pozdravite jo z nasmeškom. Nadrejeni bodo opazili vaše navdušenje in delovno zagnanost, zato vas bodo hranili v dobrem spominu. Le z dodatnim znanjem boste tokrat lahko razrešili vse delovne obveznosti. Le pogumno.

Ljubezen:
Samski se boste danes po pomoč in nasvet zatekli k prijateljem. Potrebovali boste nova spoznanja, saj si sami ne boste pravilno razlagali vprašanj. Vezani bodite previdni in nadzorujte svoje vedenje, saj se bo lahko danes pojavilo ljubosumje. Dvomi v razmerju bodo zagotovo prisotni, zato pazite na svoje vedenje.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Nagnjeni boste k sporom. Zdelo se vam bo, da se lahko le prepirate, toda tako ne boste prišli daleč. Na delovnem mestu se boste lahko sprli z osebami, s katerimi se načeloma razumete dobro. Še pravi čas se umaknite. Sami precenite svoje vedenje. Zdravje: pazite na bolečine v križu in hrbtenici.

Ljubezen:
Samski boste še posebno presenečeni nad današnjim dnem. Pred vami so pomembna srečanja, ki vas bodo vodila do osebe, ki vam je bila v preteklosti blizu. Vez boste lahko ponovno obnovili. Že danes pričakujte klic ali povabilo na pomembno srečanje. Vezani boste zadovoljni s tem, kar imate. V partnerstvu danes ne bo nikakršnih dvomov.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Na delovnem mestu se boste morali soočiti z administrativnimi ovirami. Bodite previdni in predvsem natančni, še posebno pri shranjevanju pomembnih dokumentov, da se ne bo kaj izgubilo. Pri delovnih nalogah boste čutili, da nekaj ni tako, kot bi lahko bilo. Le razmislek vas bo lahko pripeljal do novih ugotovitev, ki bodo pripomogle k boljšemu končnemu rezultatu. Potrudite se.

Ljubezen:
Danes boste zares srečni. Vezani lahko pričakujete prijetno presenečenje s strani partnerja. Želel si bo vaše pozornosti, zato vas bo lahko že danes popeljal v neznano. Prepustili se boste njegovim idejam in pri tem izredno uživali, saj se boste počutili zares posebno. Samski se boste danes zadovoljili s svojim stanom. Zdelo se vam bo, da bi vas partner ta trenutek le oviral.
 
Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Pri delu se boste morali zares osredotočiti, saj boste prevzeli pomembno nalogo, ki vam bo kratila celo nočni spanec. Današnji dan bo zato zelo naporen, saj vas bo delo povsem izželo, prav tako pa na ljubezenskem področju ne boste čutili harmonije, ki bi jo lahko. Ko boste prišli domov, se sprostite in si privoščite kopel. Naj vaše misli odjadrajo daleč proč.

Ljubezen:
V ljubezenskih vodah boste morali ukrepati. Zdi se, da je med vama s partnerjem zavlada neka rutina. Odpravite jo! Danes boste lahko na lastni koži občutili, da vas je partner pravzaprav naveličan. Seveda boste lahko na začetku razočarani, toda to je del vsakega razmerja. Izkoristite današnji večer in premislite, nato pa kaj spremenite.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Na delovnem mestu lahko pričakujete motnje, še posebno, če ste odvisni od drugih oseb. Pričakovali boste odgovore, ki jih ne bo, zato boste tudi vi zamujali s končnim rezultatom. Zaščitite svoj hrbet in zaupajte nadrejenemu, kje pravzaprav tiči težava, saj jo bo le tako moč odpraviti. Zdravje: izpostavljeni boste pritiskom, zato se bo lahko pojavil glavobol. Poskrbite za svoj telo.

Ljubezen:
V ljubezni boste priča nenavadnim ciklom. Čeprav ste srečni, boste vezani čutili, da se s partnerjem premikata nazaj in naprej. Danes se bosta razumela odlično, medtem ko bo jutrišnji dan poln prepirov. Čas je, da stabilizirata svoje razmerje in uredita strasti znotraj njega. Poiščite pravi način, zagotovo pa se morate danes izogibati sporom. Poskusite!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

STRELEC
Splošno:

Na delovnem mestu boste tokrat zares kreativni, želeli boste prispevati k delu s svojimi idejami in tako krepiti delovno motivacijo. Zagotovo vam bo uspelo, zato lahko danes pričakujete pohvale nadrejenih. Pripravljeni boste na nove podvige in na nove projekte. Danes boste presenečeni nad ponudbo vašega nadrejenega, saj bo zaradi vaše uspešnosti razmišljal o novem delovnem položaju.

Ljubezen:
V ljubezni danes ne boste čutili zbližanja. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem kilometre proč, pa čeprav bo poleg vas. Razmislite o tem, kje tiči težava. Morda gre za to, da sta se oddaljila zaradi vaše želje po umiku. Poiščite pravi razlog, toda ne obupajte, saj bo že jutri situacija boljša. Samski boste danes potrebovali počitek in sprostitev, zato ljubezni ne boste pogrešali.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:
 
Na delovnem mestu boste morali biti danes zelo pozorni. Zdelo se bo, da vas nekdo lovi na napakah, zato vam svetujemo visoko raven koncentracije. Ne razmišljajte o drugih stvareh, saj bi se lahko zapletli v globoke težave. Delovni dan bo za vas zelo naporen, zato si ob prihodu domov privoščite sprostitev. Ponovno boste oživeli.

Ljubezen:
Le s komunikacijo boste lahko izboljšali odnos, ki ga imate. Vezani mislite, da imate vedno prav. V razmerju sta vedno dva, zato se boste morali začeti prilagajati in sprejemati partnerja takega, kot je. Le tako boste lahko dosegli odnos, v katerem bo prevladovala harmonija in razumevanje. Samski boste podvomili v to, da ste pripravljeni na novo razmerje. Ne spuščajte se pregloboko.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

V službi se boste danes soočali s pomembnim vprašanjem, zato ne ukrepajte prenaglo. Prav je, da razmislite o vseh plateh in da pridobite mnenja najožjih sodelavcev. Zagotovo ne bo pravi čas za naglo razmišljanje. Še vedno boste malce leni in nepripravljeni na delo. Današnji dan bo od vas zahteval vso pripravljenost, zato si ne dovolite presenečenj.

Ljubezen:
V ljubezenskem okviru boste samski čakali na neko rešitev in odziv osebe, ki vam je všeč. Odziv bo zagotovo prišel še v tem tednu, a ne pričakujte preveč. Vezani boste v odnosu začutili veliko harmonije in ljubezni. Zdelo se vam bo, da ste danes po dolgem času lahko zares pomirjeni. Občutki med vama v partnerjem bodo nepopisni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Na delovnem mestu se bodo danes pojavile neke ovire. Pri delovni nalogi lahko pričakujete trenutek, ko ne boste vedeli, kako nadaljevati in ko se bodo pojavili zapleti. Bodite pripravljeni in prosite za pomoč. Naj vas ne bo sram. Zavedajte se, da bodo dnevi pred vami težji, saj vam zvezde na delovnem področju ne bodo najbolj naklonjene. Pokažite svojo vztrajnost.

Ljubezen:
Vezani boste v tem tednu zares srečni, saj se vam bo zdelo, da vaju s partnerjem prav nič ne more vreči s tira. Čas je, da se zaveste, da je trud ključnega pomena, zato se nikoli ne prenehajte truditi. Samski boste danes žalostni, saj se ne boste zbližali z osebo, ki vam veliko pomeni. Razmislite o kakšnem drugem načinu, s katerim bi lahko pokazali, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.