Magazin > Horoskop in Numerologija
10195 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 25. julija 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Povečana želja po svobodi in drugačnem pogledu vas lahko vodi tudi v konflikte, saj marsikdo ne bo želel razumeti vaših stališč.

Druženje s prijatelji in bližnjimi vas bo sprostilo, razbremenilo ter navdihnilo s simpatično energijo. Morda se spomnite tudi na koga, ki že dolgo čaka na vaš klic in vas pogreša. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dogovori znotraj doma bodo vnesli več zaupanja in povrnili moč ljubezni v odnose, ki se lahko znajdejo v nezavidljivi smeri. Ugoden čas za prenovo doma, saj bo vaš okus edinstven.

BIK
Zanimala vas bo nadgradnja določenih smeri, povezanih z duhovnostjo in morda se boste s spletnim brskanjem odločili tudi za kakšno vejo, ki se vam je vedno zdela nezanimiva.

DVOJČKA
Luna v znamenju vodnarja vas bo nekoliko zmedla na čustvenem področju. Še posebej tiste, ki se do sedaj še niste odločili, kar se tiče določene osebe nasprotnega spola. Ne delajte prehitrih zaključkov.

RAK
Veliko boste razmišljali o stvareh, ki so se vam dogajale v preteklem obdobju. Sedaj je čas, da počistite z negativnimi energijami in naredite korak naprej. Samozavesti vam ne bo primanjkovalo.

LEV
Pričakujte mnogo neizpolnjenih želja in skrivnosti. Težko boste popuščali in se prilagajali, vendar se glede spremembe ne boste niti malo obremenjevali. Čustveno področje bo razburkala oseba iz preteklosti. 

DEVICA
Pazite in dobro razmislite, preden se boste z nekom, ki je zelo konflikten, ponovno zapletli. Samski boste imeli čudovite možnosti, treba se bo le poglobiti v nasprotno osebo in jo brati med vrsticami! 

TEHTNICA
V prostem času boste iskali sorodno dušo preko spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč.  Imate dovolj časa za vse opravke in obveznosti in zato se boste mirno lotili nečesa zanimivega.

ŠKORPIJON
Dolgo ste se zavedali le zastrte energije, zdaj pa je priložnost, da se jasno odstre. Čas je da prenehate živeti v popolnem svetu. Odgovor, ki ga iščete se ne skriva na mestu, kamor ves čas zrete.

STRELEC
Preveč ste sumničavi in usmerili ste se samo v določene stvari, namesto tega raje poglejte malce okoli sebe. Nekaj napetosti boste najbolj začutili tisti, ki vas čakajo pogovori v domačem okolju. 

KOZOROG
Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete kakšno simpatično spremembo. Znašli se boste v negotovem počutju, ki vas bo na trenutke tudi razjezilo in vznemirilo.

VODNAR
Tehtali boste med dvema možnostma, dokler se ne bo ena izmuznila. V domačem okolju se boste držali ustaljenih navad. Vseeno pa to ne pomeni, da se ne morate izkazati.

RIBI
V ljubezni bo dogajanje izredno mirno. Vaša sposobnost za navezovanje stikov bo okrepljena z občutkom za misli in čustva drugih. Znali boste prisluhniti ter tudi odlično svetovati.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.