Magazin > Horoskop in Numerologija
5883 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. septembra

astrologija
Tak bo vaš začetek tedna ...

OVEN
Splošno: 

Naleteli boste na neprijetno situacijo. Vaša prva reakcija bo, da morate zaščititi tiste, ki so vam blizu, pred resnico. Bili boste v skušnjavi, da bi lagali ali se vsaj izognili omembi te situacije. Ne ujemite se v skušnjavo. Potreba, da morate zaščititi ljubljene, bo razumljiva, a bodite pazljivi. Ne morete jih obvarovati pred vsem. Večina ljudi ima raje dejstva.

Ljubezen
Bili boste bolj jasni in objektivni glede osebnih zadev in razmerij. To bo ugoden čas za soočenje z razlikami ali neko veliko odločitev. Z ljubljenimi komunicirajte odprto, pojdite na izlet in obiščite prijatelje ali pojdite ven z osebo, ki vam je draga. Obeta se vam tudi nova ljubezen, le opaziti boste morali tisto osebo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Vaš um bo danes deloval pospešeno. Dobili boste nove ideje in informacije, ki pa jih še ne boste mogli uporabiti, zato bi bilo dobro, če bi si vse zapisali. Saj si ne morete vsega zapomniti. Odpravite se tudi na sprehod ali na drugo rekreacijo, saj bo šlo za intelektualno preobremenitev, kar bi lahko povzročilo proizvajanje čezmerne živčne energije.

Ljubezen
Postali boste bolj optimistični. Progresivne spremembe v vašem življenju in razmerjih bodo ustvarile prijeten in razburljiv čas. Spremembe najverjetneje ne bodo izredne, a dokončno boste zaživeli v vašem razmerju. To bo zadosten dokaz drugim, da v tem izredno uživate in bili bodo veseli za vas.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Skrbi glede situacije z ljubimcem ali bližnjim prijateljem vas delajo depresivne, a še vedno se obotavljate, ne želite se pogovoriti s to osebo. Vprašajte, kaj je narobe, samo ne bodite vsiljivi. Kakorkoli, morali bi se pogovoriti. Ni vse tako slabo, kot se zdi, vaša skrb bo spoštovana. Nocoj si privoščite zelo potreben spanec. Delali ste veliko preveč.

Ljubezen
Razmerja in prijateljstva bodo zaznamovala vaše razpoloženje. Postali boste bolj odprti, topli in tudi odzivni na ljubeč in strasten način. Prišla bo priložnost za novo romanco ali prijateljstvo in za vas se bo zelo dobro obneslo. Vse skupaj vam bo zelo dobro delo, bili boste veliko boljše volje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

RAK
Splošno: 

Oseba, ki vam je blizu, ne bo popolnoma odkrita. Oseba se bo izogibala resnici ali bo skrivala nekaj pred vami, da bi vas zaščitila. Zaupajte svojemu instinktu. Če nekdo pove nekaj pomembnega, kar se ne sliši resnično, raje preverite dejstva, preden sprejmete besede. To ne bo prevara – ampak tako se boste zaščitili.

Ljubezen
Med vami in vašim partnerjem se bodo lahko pojavile razlike pri osebnem stilu, okusu in načinu izražanja privrženosti. Kljub temu pa boste zaljubljeni in ljubeči. Vaše osebno življenje bo šlo dobro, saj bo to čas, ko boste resnično znali uživati in ceniti ljubezen. Vašemu partnerju vsekakor pokažite, koliko vam pomeni, ne glede na vse razlike.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Zaradi utrujenosti boste malo ravnodušni in boste razmišljali, da bi raje ostali doma v postelji, kot da bi se kamorkoli odpravili. To bo popolnoma v nasprotju z vašimi načeli. Vsekakor ne boste ostali doma, ker vas bo vse skupaj preveč premamilo. Ven se boste odpravili kljub slabemu počutju. Ne ujemite se v to past, saj rabite počitek, da boste spet stari vi.

Ljubezen: 
Bolj vas bo vodil instinkt kot pa razlog. Ste v prijemu skoraj fanatične in kompulzivne potrebe, da bi sprožili temeljne spremembe v vašem življenju. Vaše kompulzivne potrebe so v ospredju, a še zlasti močna je potreba po tem, da bi se znebili omejitev in ovir v intimnem razmerju. Bodite previdni, da ne boste uničili razmerja, ki si ga zelo želite.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

DEVICA
Splošno: 

Najbolje bi bilo, da bi se danes držali zase. Ne poskušajte sodelovati z drugimi ali uskladiti vašega truda z osebami, ki so vam blizu. Nagnjeni boste k agresivnosti in morda boste zmedeni, še posebej če ne boste mogli iti po svoji poti. Naredite načrt in se izogibajte vsemu, kar bi lahko v vas sprožilo željo po potovanju.

Ljubezen
Zdi se vam, da vas bo ljubimec ali bližnji prijatelj zapustil, zato vas bo zelo zaskrbelo. Zmedeni boste in spraševali se boste, če oseba ni več zainteresirana za nadaljevanje razmerja z vami. Ne pustite, da bi vam vaša nesigurnost porušila načrte. Oseba ima svoje težave in bo sčasoma potrebovala močno ramo, na kateri se bo lahko zjokala. Najbrž boste to vi.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno: 
Zaradi govoric in politike v pisarni bo prišlo do kratkega stika pri poklicnih interesih. Nekdo ima močan cilj in se ne ozira preveč na to, kaj to pomeni za življenja drugih. Če boste kaj slišali o tem, naredite vse, kar boste lahko, da boste to ustavili, še preden bi stvari ušle iz rok. Tako boste lahko zaščitili sebe in kariere vaših sodelavcev.

Ljubezen
Visok val čustev bo usmerjen v energijo, kar bo videti kot nevihta eno minuto in kot modro nebo naslednjo. Pazite, da vas ne bo zaneslo med temi nevihtnimi trenutki. Pazljivo spremljajte, kaj čutijo drugi, preden boste kaj komentirali. Morda boste morali omiliti kritiko. Če boste napačno ocenili situacijo, boste morali poiskati način, da boste to popravili.

Ljubezen: 3
Služba 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Napačna informacija se bo razširila med družinskimi člani ali po soseski in povzročila bo nepotrebno razburjenje. Ne sprejmite nikakršne govorice, ki jo boste slišali, dokler je ne boste preverili sami. Na koncu se bo lahko obrnilo celo tako, da ne bo nič takšnega. To ne bo najbolj primeren čas za načrtovanje ali kakršenkoli izlet. 

Ljubezen
Imate željo po moči in kontroli, želite biti eden tistih ljudi, ki vleče strune in kliče strele. Seksualne potrebe so samo ena izmed poudarjenih življenjskih tem za vas. Samo prepričajte se, da ne boste prevzeli takšnega nadzora nad temami, da se bo vaš partner počutil omejenega. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Dobili boste napačno informacijo o denarju, prišla bo od osebe, ki se drugače spozna na to področje. To bo lahko bil bankir, upnik, naložbeni svetovalec ali celo bližnji prijatelj ali sorodnik. Kdorkoli že bo, ne ubogajte tega, kar vam bo oseba rekla. Preglejte vsa dejstva, preden se boste za karkoli odločili.

Ljubezen
Bili boste zelo optimistični, polni upanja in usmerjeni v prihodnost. Videli boste povezave in možnosti, ki ste jih prej spregledali. Čas bo pravi za komunikacijo z navdušenjem, delite vaše načrte in sanje, postanite bolj dovzetni do misli in mišljenja vam posebne osebe. Naredite to in lepo se boste imeli.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Že dolgo načrtujete potovanje ali povratek v šolo. Dobili boste zelo moteče pismo ali telefonski klic, ki bi znal ogroziti vaše načrte, zaradi česar boste kolebali na robu razočaranja. Če boste na situacijo pogledali še z drugega konca, boste lahko videli, da vam vse skupaj ni preveč po godu. Poskrbite, da se ne boste preveč žrtvovali.

Ljubezen
V ospredju bo romantično razmerje. Vaš seksualni nagon bo zelo močan in bili boste zelo zaskrbljeni, kako boste zadovoljili vaše želje tako, da boste hkrati ljubeči do vašega partnerja. Vaša interakcija z osebo nasprotnega spola bo nagnjena k napetosti. Vsekakor se pozanimajte še, kaj si želi vaš partner.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Navidezno bo prišla do vas slaba novica o vašem finančnem stanju, ki vas bo vrgla s tira. Pozorno preglejte situacijo, predno boste pričeli zganjati paniko. Prišlo bo le do računalniške ali druge napake, morda pa vas bo nekdo zamenjal z neko drugo osebo. Pojdite po korakih in lepo počasi popravite zmoto. Na koncu se bo vse popravilo.

Ljubezen
V razmerjih z drugimi se bodo lahko v tem času pojavile nekatere nenadne spremembe. Sila, ki bo gnala te spremembe, bo vaša nestrpnost. V ospredju bo vaša potreba po doseganju večje iskrenosti in razumevanja med vami in drugimi. Držite se tega in bili boste bolj ljubljeni in zaželeni.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Družinski član bo v depresiji in ne bo mu do pogovora o tem, kaj je narobe. Njeno ali njegovo razpoloženje se bo lahko razširilo tudi na vse druge. Dobro bi bilo, če bi ga vprašali, kaj je narobe. Izpostavite, da je takšno razpoloženje nalezljivo. A nikar ga ne silite, to bi lahko bilo najslabše. 

Ljubezen
Umaknili se boste iz čustvenih socialnih stikov z omejenimi možnostmi. Kadar ste v družbi, se samski namreč še vedno počutite ločene in osamljene. Vezani, žalost in razočaranje v vašem življenju sta zelo moteča. Raje poglejte objektivno na to, kakšno je vaše razmerje. Čeprav to za vas ni najbolj prijeten čas, bo to obdobje za vas lahko zelo koristno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.