Magazin > Horoskop in Numerologija
2988 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 1. decembra

astrologija
Koga čaka lepa sobota?

OVEN 
Splošno: 

Danes vas čakajo veliki finančni izdatki. Ne znate se brzdati pri nakupovanju, kar boste kasneje obžalovali. Pri obiskovanju trgovin boste naleteli na stare znance, ki bodo v vas sprožili posebne občutke nostalgije. To vas bo rahlo zamorilo, saj bodo na dan prišli spomini iz preteklosti. Preostanek dneva boste preživeli umirjeno, doma, v prijetnem vzdušju.

Ljubezen
Samski veliko pričakujete, vendar bo danes res pomembno, da boste stopili na realna tla. Sami ste nekje v oblakih in zato so vaša pričakovanja ta trenutek nerealna. Delajte na samozavesti. Vezani se veselite večera v dvoje. Čaka vas prijetno preživljanje časa s partnerjem in na vaše presenečenje bosta načrtovala velike stvari.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Današnji dan bo za vas ugoden. Zavedate se, da vaše telo potrebuje gibanje, saj ste sicer preveč zakopani v delo, zato boste dan dobro izkoristili. Z bližnjimi se odpravite naokrog in naredite nekaj za svoje telo. Tako gibanje kot družba vam bosta dobro dela, to vam bo vlilo moči za nov teden. Počutili se boste odlično!

Ljubezen
Vezani boste srečali ljubezen iz preteklosti, kar vas ne bo pustilo ravnodušne. Obnašali se boste čudno, partnerju pa ne boste želeli razložiti svojih občutkov in dogajanja. To bo vodilo v prepir, zato čim prej razčistita zadeve. Samski boste slabe volje, saj ste imeli načrte za druženje s prijatelji, ki pa so odpovedali srečanje.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Poklicala vas bo oseba iz preteklosti, česar se boste zelo razveselili, saj ste že dolgo poskušali vzpostaviti stik z njo, vendar vam to ni uspelo. Predlagajte srečanje, sicer boste spet izgubili stik z njo. Sicer vas čaka miren dan, ki pa ga boste preživeli aktivno, saj ste cel teden hrepeneli po sprehodu v naravi.

Ljubezen
Vezani boste končno vzpostavili mir in harmonijo v zvezi. S partnerjem bosta zelo zadovoljna. Vajini poti vodita v isto smer, zato se nikar ne upirajte ljubezni. Samske bo prevevalo ljubosumje, saj se ne boste mogli sprijazniti z dejstvom, da je vaša nekdanja ljubezen našla novega partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Glede na pretekle dogodke na delovnem mestu ste v dilemi, kaj storiti s službo. Po eni strani želite ostati na stari poziciji, po drugi strani pa imate druge ambicije. Pogovorite se s prijatelji, ki vam bodo znali svetovati, saj vas dobro poznajo. Sicer pa se prepustite dogodkom in sledite smernicam, ki vam jih riše življenje samo.

Ljubezen
Samski se boste danes počutili bistveno bolje. Predvsem vam bo pomagalo druženje s prijatelji in pogovor o občutkih. Vezani se soočate s krizo. Prisluhnite partnerjevim željam. Gre za preproste stvari, ki jih moški in ženske razumemo drugače, zato samo razjasnita stvari. Vajine ideje se pravzaprav sploh ne razlikujejo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Soočate se s krizo identitete in zato ste razdvojeni. Razmišljate o stvareh, ki ste jih naredili in o svojih željah, ki jih še niste izpolnili. Soočate se s preobremenjenostjo na vseh področjih, kar vas utruja. Energijo črpajte iz dobre volje. Zaupajte vase in se sprostite, pa boste dobili novo energijo.

Ljubezen
Samski boste sanjarili o ljubezni, obujali in analizirali pa boste tudi pretekla razmerja. To ne bo dobro, saj vas bo takšno razmišljanje le potrlo, zato se zamotite z delom ali druženjem s prijatelji. Vezani boste dobili občutek popolnosti, saj bosta s partnerjem uredila nesporazume in razjasnila pričakovanja.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Pred vami je čudovit dan. Odpočijte si od delovnih obveznosti. Dan bo primeren za druženje z najbližjimi in sprehod v naravi. Vse to vas bo prerodilo in vam povrnilo energijo. Začutili boste mir in harmonijo. Previdno s sanjarjenjem, ostanite na realnih tleh. Počutili se boste dobro, zaželeli si boste novih izzivov.

Ljubezen:
Samski boste polni energije in upanja: načrtujete zmenek, ampak prepričajte se, če je to res tisto, kar si želite. Ste res pripravljeni na resno zvezo? Vezani ste pred dilemo, kako partnerju sporočiti novico, ki mu ne bo po godu. Pomembno je, da mu jo čim prej poveste, saj dlje kot boste odlašali, težje bo. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Čaka vas stresen dan. Kljub temu, da ste načrtovali miren dan v družbi bližnjih, temu ne bo tako. Najprej se boste jezili, nato pa se boste s situacijo sprijaznili in uživali v dnevu. Delali boste načrte za naprej, vendar vam bodo preglavice delala omejena finančna sredstva. Ne obupajte, ampak poiščite alternative. Končna odločitev bo še boljša kot prva predvidena.

Ljubezen
Vezane čaka neprijeten dan, saj ne boste razumeli partnerja in njegovih želja. Postavil vas bo pred pomembno in neprijetno dejstvo, zato si vzemite čas za premislek. Pri odločanju sledite srcu. Samski se boste spraševali o smislu življenja, strah vas je ideje, da boste sami v obdobju starosti. Pomirite se, saj vas čaka prijetno presenečenje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste zelo uspešni. Uspeli se boste spopasti s spremembami in jih obrniti sebi v prid. Želeli si boste sicer več podpore s strani svojih bližnjih, vendar ne skrbite, saj se bo tudi to sčasoma uredilo. Zaželeli si boste druženja z ljudmi iz preteklosti, zato ne oklevajte in ponovno navežite stike. Presenečeni boste nad pozitivnim odzivom.

Ljubezen
Zvezde za vezane končno kažejo ugoden položaj in pričakujete lahko pozitivne spremembe v razmerju. Oba s partnerjem se bosta zavedala pomena dialoga in sprave ter bosta stremela k ureditvi odnosa. Samski se boste soočali sami s seboj in z željami, ki vas razdvajajo. Vzemite si čas zase.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Današnji dan bo prijeten. Kljub slabi volji se boste počutili dobro. Poskrbite, da boste popili dovolj tekočine, saj ste s konstantnim delom izčrpali telo. Odpočijte si in si naberite nove energije. Želeli si boste družbe, vendar vam bo nekaj preprečevalo spontano druženje s prijatelji. Pomirite se in sprostite, takoj se boste počutili bolje. Delite svoje dvome s prijatelji, saj vas bodo razumeli.

Ljubezen
Vezani se veselite skupnih trenutkov s partnerjem. Zvezde kažejo pozitivno vzdušje in srečo. Partner se vam bo odprl, z vami bo delil svoje misli in občutke, kar vas bo po eni strani prestrašilo, po drugi pa osrečilo. Za samske prihaja svež veter v ljubezensko življenje, vendar bodite pozorni, da se ne boste opekli. Ne bodite naivni!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Današnji dan bo težaven, saj se boste nenehno prepirali. Najbolje bi bilo, da bi se danes izognili druženju in družbi, saj boste drugače ustvarili neprijetno in napeto vzdušje za vse. Imeli boste občutek osamljenosti in občutek, da vas nihče ne razume ter da so vsi nastrojeni proti vam. Dvakrat vdihnite in še enkrat razmislite.

Ljubezen
Pri vezanih se bo ljubezensko življenje obrnilo na bolje. S partnerjem se boste uspeli iskreno pogovoriti. Partnerjevo stališče vam sicer ne bo po godu in ga boste težko sprejeli, vendar vztrajajte. Samski boste vso energijo usmerili v raziskovanje dejstva, da ste samski, kar vas bo spravilo v depresijo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Zaskrbljeni boste zaradi prijatelja, saj bo zelo očitno nekaj narobe, ampak se ne bo želel pogovarjati z vami. Bodite vztrajni, kajti prijatelj vas bo resnično potreboval, le izraziti ne bo znal svojih težav. Stojte mu ob strani in mu pomagajte, saj boste lahko kmalu vi tisti, ki boste potrebovali prijateljevo pomoč. Preživita popoldne skupaj, bodite prijatelju v oporo.

Ljubezen
Samski ste prepričani, da v življenju nikogar ne potrebujte za lastno srečo. Prijatelji bodo sicer izražali dvome, vi pa boste vztrajali pri svojem. Vezani boste izvedeli prijetno novico, ki pa je ne boste znali deliti s partnerjem. Partner vas sprva res ne bo razumel, ampak ne bojte se. Utemeljite stvari in ga pridobite na svojo stran.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Načrtovali ste prijetno popoldne, a ga bo pokvaril neprijeten prepir s prijateljem. Čim prej razrešite težavo, saj to osebo v svojem življenju nujno potrebujete. Potrudite se, da bosta prišla do sprave, hitro uredita zadeve. Poskrbite pa tudi za gibanje, saj boste imeli dovolj časa za razgibavanje. Pijte dovolj vode.

Ljubezen
Samski boste danes negativno nastrojeni, saj si želite ljubezni in intime, vendar tega na noben način ne dobite. Razmislite, v čem je težava. Morda morate spremeniti pristop ali odnos sami do sebe. Vezani sicer uživate v sadovih ljubezni, a vas preveva nek neutemeljen dvom, vendar ga odmislite in se prepustite sreči in ljubezni, ki jo delita s partnerjem.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.