Magazin > Horoskop in Numerologija
11980 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. decembra

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Današnji dan bo več kot primeren za nove začetke, zato ne razmišljajte preveč, ampak hitro ukrepajte. V službi boste spoznali neke prednosti. Nekoga boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj. Zaradi tega boste že dopoldne nekoliko mirnejši, zvečer pa vam bo srečanje z njim odprlo oči.

Ljubezen:
Vezane bo danes presenetila partnerjeva neodločnost glede vajine prihodnosti. Že dalj časa želite spremeniti ta odnos, a ne veste kako. Povabilo na skrivni zmenek bi za zdaj morali zavrniti. Samski že predolgo časa simpatijo samo opazujete. Naredite prvi korak! Ne bodite tako nesamozavestni in se podvizajte, da vas ne bo kdo prehitel.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

V službi vam bo šlo danes delo odlično od rok. Če bodo vaši sodelavci zamujali z delom, boste lahko opravili tudi nekaj njihovega dela. S tem pa boste postali še bolj priljubljeni, kot ste že. Razjeziti vas utegnejo le neke malenkosti, za katere bo odgovoren prijatelj. Že jutri bo vse v redu.

Ljubezen:
Samski se boste zjutraj zavedli, kako kruto je lahko življenje, a v resnici je boljše, kot je trenutno videti; konec koncev bi lahko bilo še slabše. Nazadnje boste vse uspešno prebrodili. Vezani pa boste spoznali, da je čas, da začneta s partnerjem na določene pripetljaje gledati kot na nekaj, kar naj bi pustila v preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Nekdo bo prav škodoželjen, zato pazite, komu boste danes zaupali in koga boste spustili do sebe. Še posebno, če boste sklepali nova poznanstva, ne bodite naivni, saj veste, da ste se že velikokrat opekli. Vsi ljudje na žalost niso dobrega srca, ampak se za njihovimi nameni skriva marsikaj.

Ljubezen:
Vezani ste bili vse do danes mnenja, da o vsem odločate sami, a temu ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi resnično morali pokazati svoja prava čustva. Samski pa boste danes po eni strani nekoliko negotovi, po drugi pa se boste ostro odzivali. Ohraniti boste želeli svojo svobodo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

V situaciji, ki vas čaka danes, boste malenkost nazadnjaški. Poskusite postati bolj odprti in stopite korak naprej, saj vsaka novost ni nujno slaba. Prav je, da se držite svojih načel in nazorov, vendar poskrbite, da si z njimi ne boste nakopali težav. Obetajo se vam novosti, sprejmite jih!

Ljubezen:
Samskim se bo danes vrnil nasmeh na obraz, posebno ko se boste znašli v dobri družbi. Vse se bo pozitivno izteklo, spregovorili pa boste tudi o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Vezani pa boste po nekaj težavah, ki so vas spremljale v prejšnjih dneh, ugotovili, kaj vse bi morali storiti, da bi bili vsi zadovoljni.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Neizmerno si želite sprememb, še posebno na službenem področju. Morda imate celo občutek, da vam to delo ne prinaša več izzivov in vznemirjenja. V tem primeru zagotovo ni primerno za vas, saj potrebujete adrenalin. Nekaj več ga bo na zasebnem področju, saj vas bo partner soočil z izzivom.

Ljubezen:
Vezani boste danes poskušali izboljšati, kar se bo še dalo, posebno glede ljubezenskih težav. Popoldne boste imeli več časa in energije za vse, pa tudi za morebitno »okrevanje« po težkem delavniku. Samski pa boste spoznali, da niste v najboljši kondiciji, zato ne hitite.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Današnji dan vam bo omogočil nenadna odkritja in hiter razvoj dogodkov, zato se odzivajte na podlagi prvega občutka in se nikar ne obotavljajte preveč. Tako bi le izgubljali čas, vi pa ga morate nujno pridobiti. Če ne bo šlo drugače, delo potegnite pozno v noč. Kdaj pa kdaj je potrebno stisniti zobe in se žrtvovati.

Ljubezen:
Vezani danes ne boste več zadržani in marsikaj vam bo šlo lažje z jezika. Pazite, da ne boste pet naredili napake. Samski pa boste nezadovoljni, zato poskusite narediti načrt, kako in kaj bi lahko spremenili. Težko se boste odločili, morda ste glede nečesa predolgo čakali. Današnji dan bo pravi, da obrnete novi list v knjigi življenja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Preveč se ženete. Za trenutek se ustavite in zadihajte, saj si s svojo nepremišljenostjo in površnostjo ne delate nobene usluge. Danes vas bo močno zaskrbel posel, saj se stvari ne bodo odvijale v pravo smer. Delajte zmerno in se prepustite toku. Sčasoma boste videli, kam vas bo to pripeljalo.

Ljubezen:
Samski, danes vas bo neka oseba prav prijetno presenetila. Še nekaj dni se boste spraševali, zakaj je izbrala prav vas. Tudi pred vezanimi je zanimiv začetek dneva, posebno ker so vas dolgo pestile ljubezenske težave, zdaj pa se boste lahko obrnili k novim rešitvam. S partnerjem se bosta dogovorila hitreje, kot se vam zdi.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste občutili veliko mero zanosa in optimizma. To bo nedvomno čas napredka, zato ga dobro izkoristite. Če boste danes organizirali neko prireditev ali zabavo, se boste odlično odrezali, poleg tega pa bo vse potekalo po načrtih. Ne bodite pa preveč ukazovalni.

Ljubezen:
Samski boste danes sklenili ubrati drugačno pot. Dan bo naporen, a se nikar ne vdajte prezgodaj. Na koncu se boste na hitro odločili in še hitreje boste prešli k dejanjem, s tem pa boste pozitivno presenetili tudi okolico. Vezani pa boste danes romantični, partnerju pa boste namenili več pozornosti kot običajno.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Resno boste razmišljali o selitvi, domačih razmer imate namreč že čez glavo. Pred odhodom pa se prepričajte, da so finančni pogoji za to primerni, saj boste v nasprotnem primeru ravno tako od nekoga odvisni. V službi vam bodo naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Ne skrbite, vsega se boste naučili.

Ljubezen:
Vezani, spontanost se vam bo vsekakor obrestovala, posebno ko bo prišlo na vrsto nekaj starih vprašanj. Poiščite rešitev! Samske pa bodo danes obkrožali ljudje, ki bodo prehitro spreminjali počutje in bodo hkrati izredno zahtevni. Izkoristite vsako priložnost in poskusite vse nekako zgladiti. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Danes vas bo nekaj precej presenetilo. Kar padlo bo z neba, vi pa ne boste vedeli, kako se na to odzvati. Preprosto mirno počakajte, saj se bodo stvari umirile same od sebe. Manj ko se boste obremenjevali, bolje bo. Prepustite se toku življenja, pa boste videli, kam vas bo pripeljal.

Ljubezen:
Oseba, ki jo boste zavrnili, ne bo zadovoljna z vašim odgovorom, zato poskusite znova in z drugačnimi argumenti. Čeprav nimate občutka, da je zadeva v vaših rokah, se bo to kmalu pokazalo. Vezani pa ne boste vedeli, kaj storiti in kaj si želite. Postanite bolj samozavestni in odločnejši!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Vztrajali boste pri svojem, pa čeprav ne boste popolnoma prepričani, da imate prav. Najbolje bi bilo, da bi še enkrat premislili vse skupaj. Priznajte morebitno napako. Naj vas ne bo strah, da bi tako kaj izgubili, kvečjemu pridobili boste. Vezani stojte partnerju ob strani, saj bo potreboval vašo oporo, samski pa se ozrite okoli sebe. 

Ljubezen:
Vezani boste tavali z glavo v oblakih ali na več mestih hkrati, zato boste zelo neprevidni. Vsekakor vam bo bolj všeč to, kot pa da bi preveč mirovali. Partner ne more brati vaših misli! Samski pa boste spoznali, da je vse odvisno od prave izbire besed in da gre le za trenutni padec. Vsekakor pazite, da ne bo prišlo do nepotrebnih nesporazumov.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Prevzela vas bo žalost, pa še sami ne boste vedeli, zakaj. Ne obremenjujte se preveč, saj bo že jutri boljši dan. Danes se skušajte posvetiti tistemu, kar vas pomirja in sprošča. Če se le da, v vse skupaj zvlecite še partnerja. V kolikor zaradi službenih obveznosti ne bosta zmogla to storiti popoldne, se razvajajta vsaj večer. 

Ljubezen:
Samski boste spoznali, da je neka zadeva za vas prevelik zalogaj in da tega ne boste mogli razrešiti sami. Ker niste na vrhuncu moči, bo današnji dan izredno naporen in težaven. Vezani pa boste začutili izredno povezanost z drago osebo. Prav ta prijateljska naklonjenost vam bo še posebno všeč.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.