Magazin > Horoskop in Numerologija
11583 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 13. oktobra

astrologija, horoskop Profimedia
Kombinacija Prvega krajca ter konjunkcije med Luno in Plutonom vas vodi v močno hrepenenje in željo po strastnih podvigih.

V negativnem smislu pričakujte povečano borbenost, s katero lahko nezavedno sprožite kakšno konfliktno situacijo. Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Dokler boste znali čustva držati ob strani in se vsega kar se vam niza lotevati razumsko, ste na dobri poti. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotite vsega, kar vas sicer odbija.

BIK
Več časa kot običajno boste preživeli v dobri družbi, ki jo bodo sestavljali predvsem tisti, ki so vam zelo blizu. Z neznanci se tokrat ne boste preveč ukvarjali, zato se jim boste spretno umaknili.

DVOJČKA 
Ne obremenjujte se preveč, če boste izpustili določeno zadevo iz rok, saj se vam bo na malo daljši rok odločitev še kako obrestovala. Bodite potrpežljivi in predvsem bolj tolerantni.

RAK
Zelo čustveno boste zaradi vpliva Prvega krajca doživljali vse kar se bo odvijalo. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste takoj pripravljeni pomagati, saj se zavedate, da se lahko tudi nekaj novega naučite.

LEV
Težje kot običajno boste shajali z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Pravega zadovoljstva pa ne boste našli, zato boste že v večernih urah, ko luna pride v vodnarja začeli kovati drugačen načrt.

DEVICA
Nemirno in hkrati občutljivo srce bo danes napolnjeno z jezo. S tem, ko vedno zadržujete vsa negativna čustva v sebi, nikomur ne naredite koristi, še najmanj pa sebi. Prepustite se lepšim energijam.

TEHTNICA
Določeno zgodbo lahko če se boste zbrali nadaljujete brez kakršnih koli težav. V središču pozornosti se počutite izredno samozavestno.  V ljubezenskih odnosih boste kočno lahko bolj drzni.

ŠKORPIJON 
Jasno je, da nekaterih misli in občutkov zaenkrat še ne morete deliti niti s svojimi najbližjimi. Vaše nenavadno obnašanje pa si vsekakor zasluži vsaj preprosto pojasnilo, ki ga boste podali kasneje.

STRELEC
Filozofiranje bo razvnelo sočno debato. Imate zelo samosvoja prepričanja, ki jih boste danes pogumno pokazali okolici. Čudili se boste nad tem, koliko simpatičnih komentarjev boste deležni.

KOZOROG 
Preden boste nekaj zaključili, natančno preglejte celotno vsebino. Možne so napake, ki bi lahko bistveno vplivale na končni izid. Večer z vplivom lune v vodnarju bo lepši kot pričakujete.

VODNAR
Obstaja veliko področij, na katerih se lahko tokrat zelo izkažete. Tudi v ljubezni je na vidiku zmagovalni pogovor, ki ruši tabuje. Srečanje se bo končalo veliko bolje, kot ste predvidevali, razbremenjeni boste.

RIBI
Dan z vplivom Prvega krajca bo namenjen toplim pogovorom, ki vam bodo povrnili občutek, da ste v določeni družbi zelo zaželeni. Izžarevali boste optimizem, prepleten s hudomušnim nasmeškom.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.