Magazin > Horoskop in Numerologija
3933 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 16. januarja 2019

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Precej boste pod stresom, še posebej če ste na vodilnem položaju ali pa imate zelo odgovorno funkcijo. Bližajo se določeni roki, vi pa še vedno niste izpolnili vseh svojih obveznosti. Če delo ne bo opravljeno, ne bo plačila. Tega se boste zelo dobro zavedali, zato boste pljunili v roke in pohiteli s svojimi zadolžitvami. Ne bodite površni.

Ljubezen:
V odnosu z ljubljeno osebo bosta prevladovala ljubezen in razumevanje, tudi če ne boste imeli toliko časa za njo. Čeprav ne bosta mogla biti skupaj, boste čutili njeno ljubezen, zato se boste tudi lažje soočili z nakopičenimi delovnimi obveznostmi. Tisti v novejših zvezah boste zaradi tega malce nervozni in užaljeni, saj boste želeli svoj prosti čas preživeti v družbi svojega partnerja.
 
Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Uživali boste v družbi starejših, bolj izkušenih oseb, od katerih se boste lahko še kaj pametnega naučili. Vprašajte jih za nasvet, ki vam bo kasneje, ko boste v poslovnih težavah, zelo dobro del. Med poslušanjem njihovih zgodb se boste zamislili nad svojim življenjem in dosežki. V kolikor niste zadovoljni z doseženim, imate še vedno čas, da stvari obrnete v svojo korist.

Ljubezen:
Potrudite se za svojega partnerja, tako kot se on trudi za vas. Skuhajte mu kaj okusnega ali pa ga pred spanjem zmasirajte. Posvetite mu dovolj pozornosti, da se bo spet počutil ljubljenega in zaželenega. Obveznosti okrog otrok odžirajo vajin skupni čas in vaš partner se vse bolj počuti zapostavljenega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Poslovni uspeh proslavite v prijetni in veseli družbi ter z ljudmi, ki so vam pri tem pomagali in so vas spodbujali. Ne pozabite na njih, kajti brez njihove pomoči sedaj ne bi bili tukaj, kjer ste. Nazdravite in jim čestitajte. Srečni ste lahko, da imate takšne prijatelje in sodelavce. Ljudje, ki vas obkrožajo, niso zavistni in ljubosumni, temveč so vam z veseljem pomagali in vas podpirali.

Ljubezen:
Vaš partner je vaš najboljši prijatelj, zato mu lahko vse poveste in zaupate. Vajin odnos sta uspešno zgradila na prijateljstvu in razumevanju, podpirata se in se izredno dobro dopolnjujeta. Veste, kaj vaš partner v določenem trenutku potrebuje, prav tako tudi on ve za vas. Še naprej tako razvijajta vajin odnos in stremita k popolnosti.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Težko se boste osredotočili na delo, z mislimi boste že pri krajšem dopustu. Sonce vas bo izzivalo in težko boste zdržali na delovnem mestu. Med odmorom za malico pojdite ven ali pa spijte kavico v bližnjem lokalu. Sončni žarki vas bodo prav gotovo spodbudili k boljšemu in učinkovitejšemu delu. Vi pa boste kot prerojeni in bolj energični.

Ljubezen:
Marsikaj bi še lahko izboljšali v vašem odnosu in ljubezenskem življenju. Lahko bi se več pogovarjala in si bolj zaupala. Samski se boste prepustili zapeljevanju romantične osebe, kar bo lahko v vas prebudilo pozabljena čustva in vas pripravilo k razmišljanju o morebitni zvezi. Če ste že dolgo časa samski, boste precej zadržani in nezaupljivi. Kar nekaj časa bo minilo, da se boste popolnoma sprostili.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Če boste nadaljevali z nakupovanjem in brezglavim zapravljanjem, bo šlo vaše finančno stanje samo še navzdol. Že sedaj ste v kreditih in dolgovih, zato se brzdajte, kajti kmalu ne boste mogli vsega odplačati. Še posebej dobro razmislite, če morda v bližnji prihodnosti načrtujete dopust. Poskrbite, da ne bodo vaši izdatki večji od prihodkov.

Ljubezen:
Vezani že dobro veste, s čim in kako potolažiti nezadovoljnega partnerja, tisti v novejših zvezah pa se boste morali tega čim prej naučiti. Odkrivali boste strani in lastnosti partnerja, ki jih v zanosu in navalu čustev niste uspeli in vse bolj se boste spraševali, ali ste se prav odločili. Morda bi morali biti bolj izbirčni in se ne bi smeli pustiti takoj zapeljati.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

V službo se odpravite peš ali z avtobusom in se tako izognite jutranji konici, predvsem pa ohranite svoje živce in mirnost. Danes vas bo lahko vsaka najmanjša stvar vrgla iz tira, zato bi bilo bolje, da sploh ne bi sedli za volan. V navalu besa bi lahko izzvali še kakšno neprijetnost ali nesrečo na cesti. Izogibajte se tudi bučnim razpravam in zagovarjanju enostranskega stališča.

Ljubezen:
Težko vam bo ugoditi, zato ne zamerite partnerju, če se bo po nekaj neuspelih poskusih nehal truditi in se bo umaknil. Poleg tega boste tudi zelo težek sogovornik, ne boste se jasno izražali in partner ne bo vedel, kaj sploh pričakujete od njega. Trmasti boste in molčeči, težko se boste dogovarjali in sklepali kompromise.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

V službi se boste dolgočasili. Ne zato, ker ne bi imeli dela, temveč zato, ker ne boste motivirani. Zdelo se vam bo, da vse že opravljate rutinsko, naloge in obveznosti, ki vam jih nalagajo, pa so vedno podobne, če ne že enake. Pogovorite se z nadrejenim, da vam da nove naloge ali pa vas postavi na novo delovno mesto.

Ljubezen:
Ob ljubljeni osebi se boste dobro počutili, ona bo vaša edina podpora in njeno razumevanje vašega poslovnega položaja vam bo v veliko pomoč. Njej lahko vedno potarnate, v zameno pa lahko pričakujete spodbudno besedo in koristen nasvet. Samski boste preko prijatelja spoznali osebo, ki vam sprva ne bo tako zelo všeč, a kasneje se bo vajin odnos razvil v zelo obetavno romanco.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Z nalogami ne boste na tekočem, a tega ne boste pokazali, temveč se boste pretvarjali, da je vse v najlepšem redu. Morda ste si naložili preveč. Seveda tega zaradi ponosa in ega ne boste priznali. Študentje se resno vzemite v roke, če želite speljati to študijsko leto, kajti vi ste komajda odprli knjige.

Ljubezen:
Samski se odpravite na zmenek na slepo. Čeprav niste zagovornik tega, danes tvegajte in zelo verjetno boste zelo pozitivno presenečeni. Pred vami se bo lahko pojavila oseba, ki ste jo dolgo čakali in ki bo izpolnitev vseh vaših želja. Zaljubili se boste na prvi pogled, kar bo najlepši možni uvod v novo zvezo.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Poskrbite za svoje psihično zdravje, stres in živčnost. Precej boste razdraženi in pod pritiskom, veliko pijte in se občasno spočijte. Utrujeni boste in če se boste slabo počutili, obiščite zdravnika. Možne bodo tudi prebavne motnje in bolečine v sklepih ter mišicah. Ne pretiravajte s protibolečinskimi tabletami, da ne boste postali odvisni.

Ljubezen:
Vaš partner vam bo danes v napoto, saj boste dokaj razdraženi, pa še slabo se boste počutili. Povejte mu to na lep način in se umaknite v samoto. S seboj vzemite najljubšo knjigo ali križanke, da vam ne bo preveč dolgčas. Lahko pa si pogledate tudi kakšno razvedrilno oddajo na televiziji. Kakorkoli že, poskušajte se malo razvedriti.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 1

KOZOROG
Splošno:

Navduševali se boste nad novo tehnologijo, izumi in zamislimi. Lahko si tudi omislite nov računalnik ali mobilni telefon. Pobrskajte po internetu in izberite najboljšo in najugodnejšo ponudbo, saj se ne boste umirili, dokler si kaj ne boste kaj kupili. Posvetujte se s prijatelji in strokovnimi osebami, saj ni nujno, da je najdražje tudi najbolj kakovostno.

Ljubezen:
Skupaj s partnerjem se boste odpravili po trgovinah in lahko ga presenetite s kakšnim majhnim darilcem. Vaša nepričakovana pozornost bo nanj zelo dobro vplivala, posledično pa bo lahko izboljšala tudi vajino ljubezensko in erotično življenje. Če sta do sedaj doživljala neprijetne trenutke, popravite in učvrstite vajino zvezo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Zelo težko boste vstali, zato boste cel dan dokaj zaspani in neučinkoviti. Pred službo spijte močno kavico, ki vas bo malo zbudila, vendar nikar ne pretiravajte s kofeinom. Po službi se lahko za par uric odpravite spat in se spočijte. Nespečnost je lahko tudi posledica zaužite hrane, stresa in prevelikih obveznosti. Osvobodite se določenih bremen in lažje boste spali.

Ljubezen:
Nimate razlogov za nezadovoljstvo, zato nikar ne iščite prepirov in težav tam, kjer jih ni. K sreči bo vaš partner bolj priseben od vas, zato vas bo hitro umiril in postavil na realna tla. Poslušajte njegov nasvet in se ne zapletajte, kajti z vsako izgovorjeno besedo boste samo še globlje tonili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Privlačile vas bodo novosti in potovanja. Čeprav je delovni dan, se po službi odpravite na krajši izlet in se odmaknite od mestnega vrveža. Nekje v naravi boste lahko o vsem v miru razmislili in se tudi lažje odločili. Obkrožite se tudi z otroki ali hišnimi ljubljenčki. Odpeljite psa na sprehod ali pa ga naučite kakšne nove veščine.

Ljubezen:
Veliko boste odsotni, čeprav morda samo z mislimi. Bolje se boste morali povezati s svojo družino in otroki, da ne boste izgubili stika z njimi. Morda mislite, da se od vas preveč pričakuje, a to so enostavno vaše starševske naloge in obveznosti. Denar in materialne stvari nikoli ne morejo nadomestiti vaše družbe in ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.