Magazin > Horoskop in Numerologija
4875 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. januarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom bo najbolj priporočljivo delovati po instinktu.

Preveč razmišljanja ali potrpežljivost verjetno ne bo dobro sprejeto, zato se analiziranju izognite. Vse, kar boste zaznavali, je treba jemati resno, zato izkoristite priložnost in se vrnite v mislih nazaj. Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah in morebitnih napakah. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj zamudili. Pri določenih zadevah boste zaradi vpliva lune v biku naenkrat preveč trmasti. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala.

BIK 
V vaše naročje prihaja čustvena skladnost, ki prinaša svetel pogled v medsebojne odnose. Obetajo se vam tudi prijetne spremembe in novosti, ki vas bodo še kako presenetile.

DVOJČKA 
Veliko pozornosti bo povezane z doživljanjem odnosov. Z nekaterimi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, kreativnih podvigov in simpatične komunikacije. 

RAK 
V ljubezenskih odnosih se žal ne boste mogli dogovoriti tako, kot bi si želeli. Opravka imate s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko zaradi vpliva lune v biku še dodatno vznemiri.

LEV 
V ljubezni se bo pojavilo nekaj novega, vsekakor pa ostanite previdni, naj vas učijo izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi. Čas je, da postanete nekoliko bolj izbirčni.

DEVICA 
Kljub luni v biku boste lahkotni, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vse ki vas obdajajo. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite tako kot v resnici čutite in mislite. 

TEHTNICA 
Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v uspeh. Proti večeru boste utrujeni, toda vsekakor zadovoljni in sproščeni. Pričakujete lahko tudi srčno presenečenje.

ŠKORPIJON 
Zajela vas bo zanimiva vibracija, ki jo prinaša luna v biku. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne zadeve, ter jih seveda popeljali do realizacije.

STRELEC 
Zanimiva oblika sprostitve bo tista, ki bo v vas prebudila nove občutke. Planeti vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji, še posebej samskim, ki lahko upate na nekaj novega.

KOZOROG 
Veliko pozornosti bo povezane z domom. Tokrat preprosto nočete, ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas in se ne obremenjujte.

VODNAR 
Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim, bo končno popustila. Popazite le v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost.

RIBI 
Dan, ki ga bo spremljala luna v biku, se bo odvijal v smislu rušenja starega in odpiranju nečesa novega, ter drugačnega. Rdeča nit bo ljubezen in določene stvari boste morali sprejeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.