Magazin > Horoskop in Numerologija
8709 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. septembra

astrologija, horoskop
Kaj bo prinesel torek?

OVEN

Splošno: 
Nekaj, kar bi naredili le zaradi trenutne slabe volje, se ne bi obneslo kot dobro, zato stvari raje pustite pri miru in vse skupaj prespite. Nekdo od prijateljev bo potreboval vašo pomoč, zato mu jo le namenite, saj boste morda kdaj tudi vi potrebovali njegovo pomoč. Vaše zdravje bo šibko.

Ljubezen: 
Pri vezanih nič ne bo potekalo po načrtu, s partnerjem bosta delovala na meji svojih zmogljivosti. Samski boste danes zelo negotovi – še posebno na čustvenem področju. Znašli se boste na razpotju med osebnimi željami in možnostmi, ki so bolj realne in dosegljive.

Ljubezen: 2

Služba: 4

Zdravje: 3

BIK

Splošno: 
Danes vas bo nekaj močno prizadelo. Najverjetneje boste nekoga od bližnjih, ki ste mu neizmerno zaupali, ujeli na laži. To bo v vas sprožilo cel kup negativnih občutkov, vendar se čim prej oddaljite od vsega skupaj, saj ta oseba ni vredna, da bi zaradi nje zašli v težave. Posvetite se lepšim opravkom.

Ljubezen
Vezani boste skušali nekim zadevam priti do dna in dojeti bistvo težav. Želeli boste odkriti neko skrivnost. Vsega se boste lotili z močno voljo. Samski pa boste spoznali, da vaše čustveno zanimanje za določeno osebo ni pravo. Znašli se boste v naletu strasti, a boste hitro ugotovili, da se pravzaprav ne želite čustveno vezati. 

Ljubezen: 2

Služba: 4

Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 
Danes se ne boste nad ničemer posebej navdušili, zato vas bo preganjal dolgčas. Dobili boste kar nekaj povabil, a boste vse prezrli, zato ne stokajte, ko boste zvečer sami doma gledali televizijo. Še pravi čas ukrepajte in se posvetite zanimivim dejavnostim, to bi koristilo tudi vašemu zdravju.

Ljubezen
Vezani ne skrivajte svojih pričakovanj pred ljubljeno osebo. Pričarajte ji zadovoljstvo ali pa spremenite vsakodnevni ritem. Pri samskih ne bo šlo vse po načrtih. Delovali boste impulzivno, kar bi znalo pripadnike nasprotnega spola prestrašiti. Današnji dan bo primeren za nove ljubezenske projekte, toda bodite pozorni na morebitne zaplete. 

Ljubezen: 4

Služba: 4

Zdravje: 4

RAK

Splošno: 
Komaj ste čakali, da si boste lahko oddahnili in današnji dan bo več kot primeren za to. Posvetite se družbi, ki jo že dolgo pogrešate in se nasmejte ob dobrem vinu. Na ljubezenskem področju se vam bodo morda danes uresničile skrite želje. Stopite korak naprej in naredite nekaj v tej smeri.

Ljubezen
Vezani boste danes pozitivno naravnani in prav zato boste na ta račun slišal marsikatero pohvalo, dobili pa boste tudi pozitiven komentar na vaš videz. Ugajala vam bo partnerjeva čustvena naklonjenost. Tisti, ki niste v razmerju, pa boste izžarevali pozitivno energijo. Neka oseba bo zahtevala vašo čustveno pozornost.

Ljubezen: 5

Služba: 6

Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
Danes se boste posvetili nekemu odnosu, ki je bil zadnje čase močno izpostavljen vzponom in padcem. Bodite topli in nežni, ne pa zahtevni in pokroviteljski. To v vsakem človeku vzbudi strah in pritisk. Ne bojte se pokazati svoje nežne plati. Ta odnos boste zagotovo izboljšali, prijateljstvo pa boste še poglobili.

Ljubezen
Vezani se danes bolj potrudite in partnerju pokažite, da ga imate radi. Stojte za svojimi odločitvami, sicer ne boste nikoli prišli do zastavljenega cilja. Samskim pa bo danes uspelo pridobiti pozornost neke osebe. Pazite le, da ne boste preveč hiteli, saj bi se lahko zapletli.

Ljubezen: 4

Služba: 5

Zdravje: 6

 

DEVICA

Splošno: 
Skorajda ne boste mogli verjeti, kako vam bodo šle stvari danes odlično od rok. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Uspeh boste doživeli celo pri tistih zadevah, ki vam sicer res niso pisane na kožo. Vzemite partnerja in pobegnita daleč proč od množice in vrveža. Poglobila bosta odnos.

Ljubezen
Samski ta konec tedna še ne boste imeli neke posebne sreče v ljubezni, a se vseeno ne bojte izraziti čustev. Zvečer boste veliko lažje našli pot do intimnosti. Vezanim pa bo splet novih dogajanj prinesel prijetno popestritev. Nocoj bosta s partnerjem vajino vezo še dodatno utrdila.

Ljubezen: 5

Služba: 6

Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: 
Lahko da vas bo nekdo napeljeval k temu, da bi kupili nekaj dragega. Četudi si trenutno to lahko privoščite, dobro razmislite, kaj boste storili. Bolje bi bilo namreč, da bi imeli nekaj denarja privarčevanega, kot da bi ga zapravili za nepotrebne stvari. Na zasebnem področju se bodo pojavile neke blokade.

Ljubezen
Samski izkoristite ugoden dan za uresničevanje zastavljenih ciljev. Večji pomen dajte rečem, v katere boste lahko vpletli tudi čustva. Vezani pa se danes skušajte malo umiriti. Če boste nadaljevali s takšnim tempom, vas partner ne bo mogel več dolgo dohajati. Kasneje bi vam bilo še kako žal.

Ljubezen: 4

Služba: 4

Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Zadnje čase se obnašate pretirano sebično in malenkost razvajeno. Vašemu partnerju pa je vaše obnašanje zraslo že čez glavo, zato razmislite, kako se ga boste otresli. Ne mislite, da mora biti vedno vse po vašem. On ima drugačne želje in prav bi bilo, da bi jih upoštevali. Danes vas bo nekaj vrglo iz tira. 

Ljubezen
Danes boste vezani doživeli nekaj neprijetnih trenutkov. Bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi, pa se bo situacija razrešila. Tisti, ki niste v razmerju in iščete ljubezen, pa bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak, ki vas niso pripeljale do želenega cilja.

Ljubezen: 3

Služba: 4

Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
Če boste naleteli na zaprta vrata, jih ne odpirajte na silo, ker ne bi ničesar dosegli. Varujte se tudi lastne strogosti in pesimizma, h katerima boste danes še posebno nagnjeni. Potrudite se in ostanite pozitivni, saj boste danes tako največ dosegli. Zaključite že tisto, kar vas preganja. 

Ljubezen
Samski počakajte na dan, ko boste imeli več sreče. Današnja sobota vam ne bo najbolj naklonjena, bo pa zato vaš čas nastopil zelo kmalu, le malce potrpljenja imejte! Vezani pa bodite pozorni na možnost nesoglasij, povezanih z neko zadevo iz preteklosti. Morda ste partnerja predolgo po krivem obtoževali nečesa. Previdno!

Ljubezen: 3

Služba: 3

Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: 
Danes bo na preizkušnji vaša samozavest. Izzval vas bo nekdo, ki v sebi skriva odlične adute. Predvsem bo spreten pri komunikaciji, zato pazite, da ne bo pridobil prevelike prednosti. Nato bi ga težko ujeli. Lahko pa računate na to, da so konec koncev dejanja tista, ki povedo največ. 

Ljubezen
Samskim se obeta srečanje s starim prijateljem ali ljubeznijo iz mladosti. Vezani pa boste nocoj želeli uresničiti svoje želje v ljubezni. Ste oseba, ki želi v življenju doseči popolno varnost. Želite pa si tudi pozornosti. Ne bodite v dilemi in se izpovejte partnerju. Obema se bo odvalil kamen od srca.

Ljubezen: 4

Služba: 4

Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Za vašim hrbtom se dogaja marsikaj, o čemer se vam niti ne sanja, zato danes namenite nekaj časa raziskovanju ozadja. Zelo verjetno se boste dokopali do zanimivih podatkov. Marsikateri vas bo zelo ujezil ali celo prizadel. Spoznali boste, kaj vse so ljudje sposobni narediti za slavo in dobiček.

Ljubezen
Vezanim bo partner podaril dragoceno darilo, saj bo s tem želel zgladiti napetosti, do katerih je prišlo tekom tega tedna. Dajte mu možnost, da popravi napake in se pokaže v pravi, boljši luči. Samskim pa se obetajo izjemne priložnosti za vstop v dolgotrajno razmerje. Sicer bo čustveno dan bolj skromen, vam bo pa dal dobro iztočnico za prihajajoče dni.

Ljubezen: 3

Služba: 2

Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Danes boste nadvse romantični. Vse se bo vrtelo okoli ljubezni in romantike. Danes se boste samski lahko zaljubili ali pa boste začeli novo ljubezensko razmerje. Vezani se ne boste mogli upreti intimnim trenutkom in strastnim poljubom, pa četudi vam čas tega ne bo dopuščal. Pozabite na vse ostalo.

Ljubezen
Vezani, vaša čustva bodo močno razburkana, še najbolj pa boste občutili ustvarjalno in seksualno energijo. Samski pa lahko z vso pravico pričakujete novo ljubezensko romanco ali strastno, vzburljivo vezo. Določena oseba se enostavno ne bo mogla upreti pozitivni energiji, ki jo boste oddajali.

Ljubezen: 6

Služba: 5

Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.