Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Numerologinja odgovarja – ŠIFRA: Majhna Macka

(Foto: null) Žurnal24 main
Skrbi me glede šole, saj se nanjo ne morem osredotočiti. Mi bo letos le uspelo in zakaj je zame vse tako težko?

Rada bi izvedela tudi, ali nama bo s fantom še naprej tako lepo, kot nama je bilo do zdaj. Skupaj sva tri mesece in do zdaj nama gre izjemno lepo (ne prepirava se, nič nama ni težko narediti eden za drugega). Je to med nama ljubezen? Zanima me moje zdravje. Zdi se mi namreč, da imam zelo slab spomin. Ali je možno, da me v kratkem čaka kakšno pretresljivo spoznanje, ki ne bo pozitivno vplivalo na moje življenje in me bo prestrašilo?

Odgovor:
Draga Majhna Mačka, naj začnem takole. Očitno vam ni vse tako zelo težko, če vas po drugi strani izjemno izpolnjuje in, kot razumem, tudi osrečuje vaš odnos z vašim dragim. Sicer ste pod nekoliko premočnim vplivom števila 9 v osebnih številih, kar pomeni, da ste preveč dojemljivi (ne bom rekla občutljivi) za smolo drugih ljudi, in če se znajdete v položaju, kjer ne vidite izhoda oziroma lučke na koncu predora. Mladi ste še in življenje vam bo postreglo z nemalo dokazi, da nikoli ni prepozno, da nekaj popravite. Predvsem pa, če vam nekaj ni namenjeno, vam verjetno ni namenjeno, ker za vas ni bilo dobro. Potrudite se osredotočiti se na lepo v življenju in vsaka težava, ki se vam bo postavila na pot, bo videti lažja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.