Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: anita-ya

Žurnal24 main
Ali sem se prav odločila, ker sem šla narazen s fantom? Ali bom kmalu našla pravo ljubezen? Ali bom uspela na glasbenem področju?

Na žalost ste mi navedli le rojstni datum vašega bivšega, zato sem omejena z možnostmi izračuna; on je letos pod vplivom števila 9, torej resnično zaključuje predvsem na čustvenem področju. Vi ste v osebnem letu pod vplivom števila 3, kar naj bi bilo radostno in lepo leto, prihajate pa v bolj resno obdobje, kjer bi vas lahko njegov vpliv trojke (on ima namreč Število življenjske poti 3) motil, ker bi ga dojemali kot neresnega in nezrelega ter neodgovornega. Vaše Število duše je 1, to pomeni, da potrebujete ob sebi osebo, ki bo spodbujala vašo neodvisnost, ne bo želela dominirati nad vami in vas bo sprejemala kot individualno osebo, ker niste le ena številka več. Glede na to, da je vaše Število življenjske poti 6, imate res dober smisel za lepoto in umetnost, a potrebujete ob tem posvetiti tudi nekaj dela in učenja zvrsti (torej glasbi, naj gre za petje ali igranje) v kateri želite uspeti. Vztrajajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.