Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Odgovor numerologinje - Šifra: december

Žurnal24 main
Že kar nekaj let nimam prave veze. Kje vidite problem in kje delam napake?

V vaših osebnih številih imate zelo izrazito poudarjeno število 6, kar trikrat, in nato še število 9, kar pomeni, da ste izjemno čustveni ter materinski. Kadar ste zaljubljeni ali navezani na določeno osebo, boste šli preko vseh meja, da bi ji ugodili in jo osrečili. Imate tudi število 3, ki vas navdihuje z ustvarjalnostjo in domiselnostjo, kar mi pove, da ste v izražanju svoje naklonjenosti neverjetno izvirni. Domnevala bi, da imate težavo postaviti meje, kje se končate vi ter kje se začne druga oseba. Ni vaša odgovornost, da jo osrečite in enako ni naloga druge osebe skrbeti za vašo srečo. Trenutno ste v obdobju sprememb, drugo leto pa bo za vas čustveno naporno leto, ker boste pod vplivom števila 6.

Svetovala bi vam, da postavite sebe na prvo mesto, da pričakujete enakopravnost v odnosu ter jo tudi sama dajete. Vem, da je to izziv, a potrudite se in ne jemljite vsega osebno ter čustveno in poskusite dojeti, da pravljična ljubezen sicer obstaja, a se morata obe osebi potruditi zanjo. Ustreza vam rahločuten moški, ki ceni zvok petja vil in lepoto sončnih zahodov. In predvsem, ki bo cenil VAS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.