Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: greece

(Foto: null) Žurnal24 main
Zakaj imam nesrečo in naletim na same ovire pri vsaki stvari, ki se je lotim – napredovanje, iskanje nove službe, spoznavanje moških, ureditev stanovanja? Kaj lahko storim?

V Številu usode imate karmični dolg 13/4, ki simbolizira počasno napredovanje, povezano s trdim ter poštenim delom. Učite se spoštovati trud in iskrenost, učite se postaviti temelje ter graditi dolgoročno. Predvidevati je, da ste v prejšnjih življenjih izkoriščali svoj položaj zato, da so drugi opravljali delo namesto vas, zato vam marsikaj povezanega s to tematiko v tem življenju, ne bo prihranjeno. Te ovire se vam ponavljajo, dokler ne ozavestite ravno tega spoštovanja ter prenehate hrepeneti po bližnjicah. Življenje vas uči, da brez nič ni nič in vas želi naučiti, kako ceniti ter biti hvaležni tudi za darove, ki vam padejo z neba. Ne razumite me napak – vsi smo veseli česa dobrega ter nepričakovanega – vi pa se učite to prepoznati v vsakem sončnem žarku, toplem nasmehu in podobno, ter zato čutiti hvaležnost – ne jemljite darov življenja samoumevnih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.