Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: Jesen

Žurnal24 main
Kako bo s končanjem študija in kakšna kariera oziroma poklic me čaka?

Vaše Število življenjske poti vsebuje karmični dolg 14/5, kar pove, da ste dobri v promoviranju, v prodaji in v marketingu; izjemno se znate prilagoditi dani situaciji ter osebam, in z drugimi besedami, verjetno bi vam uspelo slepemu prodati najhujši model plazma TV... Glede na to, da vas na vaši poti uspeha ovira ta dolg, vam svetujem, da se trudite ne ubirati bližnjic, ne izkoriščati drugih, ne se premislilti v svojih odločitvah zadnji hip ter prevzeti odgovornost tako za dobre kot slabe izbire.
 
Žal niste navedli kdaj ˝načrtujete˝ končati študij, če se temu lahko tako reče; v letošnjem letu vas čaka veliko sprememb na poslovnem področju, tudi kar se tiče izobraevanja ter nabiranja novih izkušenj. Do svojega 31. leta ste v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 8, kar pomeni, da razvijate svoje sposobnosti ravno na področju posla ter fnanc, organizacije ter vzpostavljanja svoje avtoritete ter integritete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.