Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: krokodil

(Foto: null) Žurnal24 main
Kakšni so moji potenciali in ali se lahko v bližnji prihodnosti nadejam kakšnega bolj zanimivega in bolje plačanega delovnega mesta? Kaj pa ljubezen in denar?
 
Vaše Število življenjske poti je 3, kar pomeni, da ste izjemno ustvarjalna oseba, ki težko sedi križem rok. Svetovala bi vam, da uporabite tisto otroško nedolžno navihano iznajdljivost ter domiselnost, ko v življenju naletite na kako oviro. Nahajate pa se v svojem drugem življenjskem ciklu, ki je tudi pod vplivom števila 3, zato čutite potrebo po nečem, kar vi ne dojemate kot rutino ali dolgčas.

Glede na to, da se v letu 2008 nahajate tudi v osebnem letu pod vplivom števila 8, bo to zelo ugodno leto za iskanje nove zaposlitve in tudi za pritok denarja. Obenem ste s svojem drugem obdobju vrhuncev, ki je tudi pod vplivom števila 8 (to obdobje se sicer počasi izteka, do 43. leta ste pod njegovim vplivom); pomembno pa je, da se zavedate podvojenih vplivov osmice v tem času, ter jih izkoristite. Osem je število denarja, posla in dobre organiziranosti – zadajte si cilj in se nato usmerite vanj, uspeli boste!

Za ljubezen boste te dni verjetno težje našli čas, poleg tega ste oseba, ki je previdna v presoji, koga spusti blizu. Nahajate se v svojem drugem obdobju izzivov, pod vplivom števila 2, kar pomeni, da se učite komunikacije, prilagajanja kot pa tudi kako se postaviti zase … Na splošno se v tem času največ učite preko medsebojnih odnosov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.