Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Odgovor numerologinje – Šifra: mucamaca

Žurnal24 main
Po vsem, kar se mi je dogajalo lansko leto, se nikakor ne morem najti. Moje življenje se sicer počasi postavlja "na stare tire", jaz pa še vedno ne vem, kaj si želim in ali je ta pot prava. Kako naj postanem zopet tisti sonček, ki je sijal od jutra do večera?

Bodite nežni do sebe. Lani ste bili pod vplivom števila 6, ki je tipično število poroke, pa tudi ločitve – simbolizira prekinitev tistega, kar ni namenjeno, kar ne služi našemu najvišjemu namenu. Torej, karkoli se je dogajalo in končalo (starostna vibracija pod vplivom števila 9), je bilo pravzaprav za vaše dobro. Vem, da je to težko razumeti, ker boli. Življenje je sveti krog, v katerem za dežjem posije sonce. Letos ste pod vplivom števila 7, kar pomeni, da vam ne ugaja hrupna družba, temveč vam bolj ustrezata tišina in mir, čas zase, za tuhtanje, za raziskovanje. Želeli bi si pojasniti določene dogodke in jih razumeti. Ste tudi pod vplivom števila 11/2, kar pove, da se boste prek tega obračali tudi k duhovni in osebnostni rasti. Naslednje leto se boste prebudili in postali podjetnejši in dejavnejši v svojem življenju. Zdaj pa si dovolite počitek in ne počutite se krive, kadar niste dobre volje ali kadar vam ne prija družba. Učite se dragocenih lekcij v življenju. Zaupajte tudi, kadar je to težko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.