Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Odgovor numerologinje - ŠIFRA: žalostni angel

Žurnal24 main
Zanima me, kaj me čaka v življenju. Bom srečna ali nesrečna, kot sem zdaj?

Biti srečen ali nesrečen je relativen pojem. V življenju nam izzivi nosijo blagoslove, ker smo zaradi njih modrejši. Res je, da je življenje zaradi tega težavnejše, a je tudi bogatejše. Nekdo, ki se rodi v obilju in mu je vse prineseno na pladnju, tega ne zna ceniti. Vem, da pretiravam, ampak želim vam pojasniti bistvo. Zaradi vsake solze, ki jo kdajkoli pretočite, boste bolj cenili smeh. Za vsako razočaranje boste kasneje toliko bolj cenili nekaj lepega. To je največje darilo v življenju. Ko vas draga oseba izda, boste toliko bolj cenili osebe, ki bodo do vas iskrene.

V imenu imate poudarjen vpliv petke, kar pomeni, da ste nekoliko neučakani. Učili se boste potrpežljivosti in prilagodljivosti, obenem pa boste tudi vi od drugih zahtevali, da vas upoštevajo. V osebnih številih imate izraženi števili 6 in 9, ki označujeta vašo čustvenost. V življenju in odločitvah vas vodi vaš notranji čut in čustva, zato vam svetujem, da se potrudite, preden se za nekaj .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.