Magazin > Horoskop in Numerologija
2021 ogledov

Vroči horoskop za teden od 17. 9. do 23. 9. 2018

horoskop
Kdo bo imel težave s partnerjem?

OVEN
Samski boste v tem tednu spoznali osebo, ki bo postala vaš partner v postelji. Z vsem se sicer ne boste strinjali, bo pa glede na pretekle dni to zelo prijetna sprememba. Vezani se posvetite partnerju in vajino spolno življenje malce popestrite. Do predigre vam v tem tednu ne bo, zato boste tudi partnerja priganjali, naj preide od besed k dejanjem.

Ljubezen: 3
Seks: 4

BIK
Če se boste z nekom želeli povezati ali če boste želeli pridobiti zaupanje partnerja, boste morali pokazati več navdušenja. Pozabite na velike obljube in visoke upe. Vezani se boste posvetili partnerju in stvari vzeli v svoje roke. Samski pa si boste poiskali partnerja za krajšanje večernih uric. Pazite, da se ne boste zapletli pregloboko.

Ljubezen: 3
Seks: 3

DVOJČKA
Prijaznost in sladke besede se bodo samskim v tem tednu obrestovale. Ostanite preprosti in prav gotovo boste nagrajeni; ali v postelji ali kje drugje. Vezani se boste ta teden bolj ukvarjali s čustvi kot s spolnostjo, slednja bo na drugem mestu. Pred tem boste želeli rešiti nerešena vprašanja v vajinem razmerju.

Ljubezen: 4
Seks: 3

RAK
Ta teden pričakujte nepričakovano. Vsi vaši načrti bodo namreč padli v vodo. Pri načrtovanju zato ne bodite tako zavzeti. Partner vas utegne presenetiti z nečim izjemno romantičnim. Prepustite mu vajeti. Dopustite mu, da bo vodil igro in verjemite, da boste nagrajeni. A nikar ne pozabite povrniti usluge.

Ljubezen: 6
Seks: 5

LEV
Dobili boste zanimivo povabilo, z neko osebo boste lahko preživeli prav nepozaben konec tedna. Sprejmite izziv, a vseeno ostanite malce zadržani. Odločite se za igriv odnos, težite k zabavi in uživajte v tem koncu tedna brez zavor. Odpravite se brez posebnih želja in pričakovanj ter se prepustite toku.

Ljubezen: 3
Seks: 6


DEVICA
Vezani boste v družbi partnerja uživali brez vsakršnih skrbi. Izkoristite teden, ki vama bo na področju ljubezni in spolnosti naklonjen. Med rjuhe vnesita nekaj svežine in preizkusita nove položaje. Samski boste ta teden iskali predvsem romantično sorodno dušo. Spolnost sama vas ne bo pretirano privlačila.

Ljubezen: 4
Seks: 4

TEHTNICA
V tem tednu lahko pričakujete, da bo vaša boljša polovica prevzela nadzor nad dogajanjem. Vi boste namreč kar žareli od energije in strasti, kar bo neustavljivo privlačno za vse okoli vas. Ta teden vam bo res naklonjen. Zasijali boste v polni luči in dali vse od sebe. Verjemite, da bo vaš partner zelo zadovoljen in potešen.

Ljubezen: 5
Seks: 6

ŠKORPIJON
V tem tednu se boste posvečali predvsem čustveni plati vajinega razmerja. Spolnost vas ne bo pretirano zanimala, saj boste spoznali, da morata s partnerjem rešiti nerešena vprašanja, najbolje s pogovorom. Partner nad tem najbrž ne bo preveč navdušen, vaša vztrajnost pa bo tista, ki bo tokrat prevladala.

Ljubezen: 3
Seks: 2

STRELEC
Teden bo enkraten za ljubezen in nekaj vročih noči, ki jih bosta preživela s parterjem. Erotično perilo tokrat ne bo potrebno, partnerja boste razorožili že z enim samim pogledom. Čeprav bo spolnost v osredju, pa vas hiter seks ne bo zanimal. Želeli si boste veliko predigre in poljubov, temu pa bo sledila strast.

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG
Teden bo pravi za različne intimne igrice, da s partnerjem malo popestrita vajine večere. A pazite, da ne boste preveč neposredni. Če se boste tega držali, boste dobili pozornost, ki si jo zaslužite. Bodite kar se da skromni, malo bolj se osredotočite na družabne igre in skozi njih počasi nakazujte svoje želje.

Ljubezen: 5
Seks: 5

VODNAR
Globoki pogovori so tisto, kar boste potrebovali. S partnerjem bosta tako še bližje drug drugemu in dobili boste tisti bližino, po kateri tako hrepenite. Bodite pripravljeni deliti vaše misli, kar bo delovalo kot povabilo v vaš intimni svet. Nikar ne analizirajte vsake besede in odprto sprejemajte stvari.

Ljubezen: 5
Seks: 4

RIBI
V tem tednu se posvetite vašemu partnerju. Poskusita nove položaje, začinita stvari. Bodite pobudnik in vse se vam bo povrnilo. Vključite tudi vaša čustva, čeprav bi znalo biti to za partnerja strašljivo, vendar verjemite, da boste tako zagotovo uspešni. Samski se boste zapletli z neko osebo, vendar na spolnost še ne boste pripravljeni.

Ljubezen: 4
Seks: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.