Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

Zastavite vprašanje numerologinji

Lunin mrk Boštjan Tacol
Vas zanima, zakaj se vam določene situacije v življenju ponavljajo in zakaj nikakor ne uspete doseči svojih ciljev? Se vam zdi, da svojega potenciala ne izkoriščate popolnoma?

Ali sploh veste, kakšni so vaši potenciali? Se vam izmika sreča tudi v ljubezni? Spremenite energijo, ki vodi vaše življenje. Numerologija vam pri tem lahko pomaga!

Pišite numerologinji in brezplačno vam bo odgovorila na eno vprašanje. Vrstni red vprašanj bo določil računalnik. Objava bo anonimna, zato ne pozabite vpisati šifre. Treba je navesti svoje ime in priimek ob rojstvu ter rojstni datum. Če imate vprašanje glede druge osebe, morate nujno navesti še njegove podatke, ki bodo ostali anonimni.

Če bi želeli pri LiLi naročiti daljšo analizo, vam bomo z veseljem posredovali njeno kontaktno številko. Opozarjamo, da bo na vaša vprašanja brezplačno odgovarjala le preko naše spletne strani, vsa morebitna vprašanja, poslana na njen elektronski naslov, bodo ostala neodgovorjena, razen če se boste z njo dogovorili drugače (proti plačilu seveda).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.