Magazin
67 ogledov

Iz oči ji je sijala potreba

seks Shutterstock
Kot oglje črni lasje so ji plapolali po zraku, ko je v plesnih korakih švigala mimo nas in nam vsem pripravila pravo seksi predstavo.

Kljub temu, da je bil njen trening zaključen, je nadaljevala in vrtela svoje vitko telo po parketu. Oblečena v črne pajkice in vroč top je kazala svoje izklesane trebušne mišice in čudežno zadnjico.

Fantje smo nemočno vzdihovali za njo, jaz pa sem, za razliko od njih, tiste dni gojil vsaj majhne upe. Prejšnji dan mi je poslala vroč SMS, v katerem mi je priznala, da si me želi. Sprva sem mislil, da se šali, potem pa mi je poslala še enega in me prosila, naj jo pridem počakat ob koncu treninga.

Končno je glasba utihnila in je vroča mačka zadihana priplesala do mene. Na začudenje vseh, z menoj vred, me je objela in me poljubila na lice. Doživel sem pravo ovacijo žvižgov, nakar so fantje odšli, midva pa sva ostala sama. Videti je bila prav nesramno samozavestna in postalo me je kar malce strah, da ne bi zmrznil. Znova se je naslonila name s svojim povsem prepotenim telesom, kar pa me seveda ni motilo.

"Ti ne gre na živce, da sva že tako dolgo samo dobra prijatelja, ki vsak zase sanjarita, da se dajeta dol?“ je nenadoma izstrelila kot iz topa. A imela je še kako prav. Vsak večer sem jo v mislih slačil, se igral z njo, jo oboževal, božal in zadovoljeval. Še podnevi se mi je zdelo, da imam privide, ko sem jo pred seboj videl bolj golo kot oblečeno, kadar sva se pogovarjala. Šel sem z njo do garderobe in ostal na hodniku. Ona je šla je pod prho, a že prav kmalu sem iz garderobe zaslišal njen glas: "Saj vem, da ne verjameš, ampak … a mi prineseš brisačo?" Izbuljil sem oči, takoj šel v kabinet po brisačo in previdno vstopil. Krenil sem proti kabini v kateri je bilo slišati, da teče voda in brisačo vrgel preko. Ravno sem se želel odpraviti nazaj, ko so se na široko odprla vrata in je pred menoj stala ona v vsej svoji lepoti. Spomnim se kako mi je pogled najprej ušel k njeni muci in da sem se navdušil nad njeno skrbno urejeno črtico.

Potem sem pogledal višje, jo z očmi pobožal po jedrih prsih in šele nato pogledal v oči, iz katerih je sevala potreba. Njen obraz je bil brezizrazen in le po očeh sem vedel, kaj se dogaja v njeni glavi. Odložil sem svoje reči, se slekel in brez besed vstopil v kabino. Kaj naj bi drugega storil, ko pa je bilo vse jasno kot beli dan?

Takrat sva se drugič v življenju poljubila. Prvič je bilo pred nekaj tedni, ko sem menil, da je šlo bolj za nenavaden trenutek kot pa, da bi bilo kaj resnega med nama. Jezik mi je takoj zarinila v usta in se z vročim telesom prilepila ob mene. Z mednožjem je ves čas iskala mojega tiča, ki se je brez zadržka takoj postavil v položaj za napad. Vzela ga je med stegna in me pričela obdelovati s svojimi plesnimi gibi. Čutil sem njeno vrelo češpljico, ki se je vozila po mojem korenjaku, nohte mi je zapičila v zadnjico, potem pa enem ali dveh gibih z muco pristala na mojem tiču. Še danes se spomnim kako zapeljivo je zaječala ob tem. Iz ust se ji je izvil nek vzdih olajšanja kot bi želela reči, da je na to čakala že celo življenje.

"Mmm ljubček, kako je trd,“ je ječala. "Tako globoko ga hočem, mmm …“ Pod prho tega še nikoli nisem počel in potrebno je bilo kar nekaj improvizacije, da sva se znašla v položaju, v katerem sem lahko prevzel pobudo. Grabil sem jo za tisto fenomenalno, športno zadnjico, jo vlekel nase in se ji zabijal med noge kolikor daleč sem le lahko. Ob vsakem sunku mi je zastokala ob uho, me grizla zanj, lizala in ga sesala. Vsak njen naslednji stavek je bil bolj pokvarjen, besede pa bolj umazane. Pošteno me je vzburila s svojim govorjenjem in zapeljivimi gibi, ko pa je doživljala svoj prvi orgazem z menoj, je bila enostavno videti in slišati kot resnična boginja seksa.

Komentarjev 4
  • prrotti 18:12 14.avgust 2016.

    a to ste prepisal z avantur.net bogggi,

  • leonardo 11:20 20.maj 2016.

    A pa misliš, da ji še vedno sije pohota iz oči. Saj jo imajo na spletu že kar nekaj let. Mislim, da se je že postarala, kaj misliš ?

  • olor 12:37 22.januar 2016.

    eh to je moja bivša, koza. :)