Magazin
6 ogledov

Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu je dobro skrivati. Žurnal24 main
Na kaj morate biti pozorni, če se zapletete v mreže strasti na delovnem mestu?

Nadure, službena potovanja in nenazadnje vsakodnevna videvanja... Saj sploh ni čudno, da se med pisarniškimi zidovi razvije veliko skritih strasti. Pa še res je, kakor pravijo, da je najbolj zanimivo prav to, kar je prepovedano. Saj ne da bi bila ljubezen med sodelavcema prepovedana, je pa gotovo nezaželena s strani drugih sodelavcev in šefov.

Na kaj morate torej biti pozorni?
 - Obvezno ločite zasebnost od dela. Četudi vaše ljubezensko življenje ne vpliva na kvaliteto dela, morate vedeti, da boste krivi za vse, kar bo šlo narobe. Je pa tudi res, da se lahko vroča romanca nekega dne konča. Bi si želeli, da vam takrat vsi drugi obrnejo hrbet? žal praksa kaže, da je pogosto tako.

- Ne razlagajte podrobnosti o vaših intimnih doživetjih. Presenečeni bi bili, kakšna zgodba bi konec koncev pricurljala na dan. Najbolje je, da za vaše razmerje prav nihče ne izve.

- Najdite primeren prostor za romantična srečanja. Vsekakor se izogibajte skupnim naduram, službenim potem in konferencam.

- Naj vas ne bo toliko strah začetka zbliževanja kot zaključevanja ljubezenskega odnosa. Težko si je zamisliti, sploh na samem začetku, da se pravljica lahko konča. Vendar morate vedeti, da ta možnost žal obstaja. In ker radi hodite brez skrbi v službo, poskrbite, da bo razmerje psihično uravnotežene narave. To je izrednega pomena, ker v tem primeru lahko tudi razočaran ljubimec ostane vaš prijatelj in sodelavec.

Ob upoštevanju zgoraj naštetega vam lahko ljubezen na delovnem mestu prinese ogromno sreče in zadovoljstva. Navsezadnje je mogoče tudi v službi spoznati pravo osebo zase. Zatorej, zakaj pa ne?!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.