Magazin
831 ogledov

Prislonil ga je ob njene skrbno naličene ustnice

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
S pohotnim pogledom je sedeč na robu postelje spremljal vsak njen gib, se nekajkrat prijel za mednožje, kot bi iskal svojega korenjaka, ter oblizoval ustnice, ki so se šobile v poljub.

Ležala je v postelji zazrta v sivobeli strop ter tuhtala o vsem. O življenju, o sebi in ne nazadnje o razlogu, zaradi katerega je tisti hip ležala gola v postelji manjšega motela. Prejšnji večer je tja prispela v družbi premožnega poslovneža, ki se rad pohvali s svojimi dosežki in s tem, kako pomemben je v naši družbi. Nje to ni preveč zanimalo, a mu je vseeno prisluhnila.

Prišla sta po večerji v prijetni restavraciji, kjer sta si privoščila čisto vse, kar jima je poželelo srce. Prvič v življenju je pila vino, katerega buteljka je stala natanko 342 evrov, čeprav se ji okus ni zdel prav nič kaj drugačen od tistega, ki ga kupiš v lokalni trgovini. Je pa poskrbelo za dobro voljo, katero sta kasneje izkoristila za zaprtimi vrati skromne sobice. Tam je bila z bogatašem, ki je sicer živel v vili, se v poletnih mesecih kopal v lastnem bazenu, a pot do njegovega doma ni bila tlakovana za njo.

Nahajala sta se v mali sobi, v kateri je bila samo postelja, mala nočna omarica, miza in stol. Ustregla mu je v želji in se pred njim zapeljivo slekla. S pohotnim pogledom je sedeč na robu postelje spremljal vsak njen gib, se vmes nekajkrat prijel za mednožje, kot bi iskal svojega korenjaka, ter oblizoval ustnice, ki so se ves čas šobile v poljub. Ko je odvrgla še zadnji kos tkanine s svojega pregrešno lepega telesa, je gola stopila k njemu in se mu z rokama oprla na ramena. Njegove dlani so prekrile njeni lepo oblikovani ritnici, vroče ustnice pa je prislonil k njenemu ploskemu trebuhu.

Ves čas je vzdihoval, kako lepa je in se z usti spuščal vse nižje. Bil je vesel gladko pobrite češpljice, ki se je naslednji trenutek že poljubljala z njegovimi ustnicami in postajala vse bolj raznežena, ter prepojena s sokom pohote.
Njeni nohti so se zadrli v kožo na njegovih ramenih, njegov jezik pa je švigal med njenimi nogami, vse dokler ni postal preveč potreben tistega kar je znala ona. Legel je na hrbet, privzdignil zadnjico in naposled le potegnil s sebe svoje hlače, ter ji ponosno požugal s svojim stoječim ponosom. Pokleknila je na tla ob posteljo in z glavo krenila med njegove noge, ki so se ji z veseljem odmikale. Ko je z usti prišla vse do korenjaka, ji je tega z vrhom usmeril proti njim ter oteklo glavico naslonil na njene skrbno naličene ustnice.

Vzela ga je mednje, ga sprva počasi sesala, nato pa vse močneje in pogumneje požirala kar celega. Odmikal ji je dolge lase z obraza, da se je lahko naslajal nad pogledom na lepotico, ki sesa njegovega tiča in si takoj zaželel, da bi končal v njih. Niti pomislila ni, da bi ga zavrnila. Še naprej je goltala debelega tiča in niti trznila ni, ko je pričel ječati, da ga bo razneslo. Obležal je kot mrtev, ona pa se je sprehodila do miniaturne kopalnice in se očedila. Ko je prišla nazaj, je bil videti zadovoljen, a tudi znova pripravljen na pohotne igrice.

seks, par, erotika, ljubezen | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 mainTokrat je ležal na njej in ji gnetel jedre prsi, jih zasuval s poljubi in z vrhom še vedno nabreklega korenjaka počasi, a zanesljivo, prodiral v njeno mednožje. Tokrat se ni vlažila tako kot prej in je imela kar nekoliko neprijeten občutek, a on se ni ustavljal, vse dokler ni bil s celim v njej. Bilo mu je vseeno za njo, ona pa je lovila ugoden položaj, da bi ji bilo čim manj neudobno ob njegovem naskakovanju. Grobo jo je grabil po celem telesu, jo pritiskal ob posteljo in celo z rokama stiskal za vrat, da jo je pričelo dušiti.

K sreči ni zdržal dolgo in je kmalu nemočno izlil svoje seme še drugič. Tokrat po njenih stegnih in v precej manjši količini kot prej. Tretjič ji ni bilo potrebno poskrbeti zanj, saj je zaspal. Zjutraj pa se je prebudila sama in se brezizrazno zazrla v sivobeli strop zanikrne sobe. Edino, kar jo je veselilo, je bil sveženj bankovcev na mali nočni omarici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.