Magazin
25 ogledov

Ste mu zares všeč?

seks spolnost par ljubezen istock Žurnal24 main
Če niste prepričane, ali ste vašemu objektu poželenja res všeč, bodite pozorne na njegovo telesno govorico, ki menda nikoli ne laže.

Spoznale ste privlačnega moškega, všeč vam je, pa še na zmenek vas je povabil. Kaj lepšega se lahko zgodi? Sedite mu nasproti, ga gledate in ocenjujete. Opazile ste njegove lepe oči, mehak glas, privlačne gibe in seksi zadnjico. Potem pa se začnete spraševati, kaj si o vas misli on. To boste najhitreje izvedele, če boste pozorne na njegovo telesno govorico, ki menda nikoli ne laže.

Bodite pozorne na:
– rahlo nagnjeno glavo, ki pomeni, da se moški za vas resnično zanima.

– na njegov nasmeh. Če se njegova zgornja ustnica med smehom ob straneh narahlo dvigne, je to znak, da uživa v vaši družbi, ni pa se še zaljubil. Torej, vztrajajte, če vam je všeč. Navihan nasmeh pa naj bi bil znak, da ta moški ni lahek plen. Rad ima napeto igro in izziv. Od vas bo zahteval kar nekaj potrpežljivosti. Ujemite ga, če lahko.

– dvig obrvi. Če bo med zmenkom večkrat dvignil obrvi, naj bi to pomenilo, da do vas goji močna čustva.

– način sedenja. Moški je negotov, kadar sedi tako, da ima eno stopalo obrnjeno proti drugemu. Všeč ste mu, vendar potrebuje potrditev, da tudi vi čutite enako. Če pa pred vami stoji z rahlo razširjenimi nogami, vam razkriva, da si vas želi.

– to, kam je obrnjen. Če je z zgornjim telesom ves čas obrnjen k vam, je to znak, da ste zanj v tem trenutku najpomembnejša oseba v sobi. Pri tem ni pomembno, ali kdaj pa kdaj pogleda drugam.

– kako vas gleda v oči. Vsak pogled v oči, ki traja več kot pet sekund, je nenaraven in je lahko znak igre. Morda bi vas rad zmedel in spravil le v posteljo? Previdnost ni odveč.

Čeprav je dobro poznati osnovne skrivnosti telesne govorice, se med zmenkom posvečajte tudi drugim rečem, da ne boste spregledale ali preslišale česa zanimivega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.