Magazin
2443 ogledov

Usodna soba 113

seks istock ljubezen par Žurnal24 main
Od lanskega službenega potovanja je številka 113 zame sveta. Začelo se je, še preden sem prišel do hotela, in sicer v restavraciji, kjer smo čakali, da napoči naša ura za prevzem sob.

 

Bilo nas je 15 in med njimi tudi seksi sodelavka Tjaša, ki mi je vsak dan službe mešala glavo. Dejala je, da bo spala z menoj v isti sobi, sodelavec pa, da bo poklical mojo ženo in ji povedal. Nekdo drug je rekel, naj raje pokliče 113 na pomoč, ker bi me Tjaša verjetno na smrt uničila. Že pol urice kasneje se je zopet vmešala številka 113, in sicer je bila dodeljena meni. Soba 113 namreč. Menil sem, da se je Tjaša šalila o tem, da bi spala pri meni, a ko sem jo zagledal med vrati, sem komajda pogoltnil debel cmok, ki se mi je naredil v grlu.

Nasmejana je vlačila potovalko v sobo in me ošvrknila, da ji nisem ravno v veliko pomoč. Le kako bi bil, ko pa sem bil ves lesen od presenečenja? Končno sem le poprijel za težko breme in za hip ujel sodelavčev nagajiv pogled, tik preden je šel v svojo sobo. Nisem mogel verjeti, da bom spal z našo lepotičko, in glede na to, da so bile poleg še tri ženske, mi je očitno želela s tem nekaj povedati. Sicer je rekla, da s Katarino ne bi zdržala niti ene ure, a vseeno je bila zelo pogumna, da je pred vsemi izbrala mene. Čez dan sem se na svojo sostanovalko privadil, proti večeru po dolgem ogledu neke tovarne pa smo si skupaj privoščili nekaj zabave in popivanja. Račun za tiste, ki smo sedeli skupaj, je znašal neverjetnih 113 evrov in še enkrat sem dobil signal, da bo to potovanje nekaj res posebnega.

Po vrnitvi v hotel sem iz minute v minuto doživljal večje šoke za svoje telo, saj se je svetlolasa lepotička očitno odločila, da me povsem iztiri. Slekla se je kar pred menoj, sredi sobe, sicer samo do spodnjega perila, a videti našo Tjašo v tangicah in modrčku je enako, kot bi jo videl golo. Nato je iz torbe vzela veliko brisačo, gel za prhanje in izginila v kopalnico. Obsedel sem na postelji, korenjak v hlačah pa mi je pravil, da vsega tega dolgo ne bo več zdržal. Da bi pozabil, kar sem videl, sem v roke vzel mobilnik in ženi napisal suhoparno sporočilo, da smo prišli in da je vse v redu. Če bi ji napisal, s kom spim, bi priletela naravnost v hotel. Poslušal sem šumenje prhe in si predstavljal Tjašo, kako si mili telo. Tiček mi je nezadržno vstajal, nato pa je nenadoma nastala tišina, odprla so se vrata in v sobo je vstopila Tjaša. Z rokama sem si pokril izboklino na hlačah, ki pa jo je že videla, saj sem bil nekoliko prepozen. Sam se nisem slačil pred njo in sem to storil šele v kopalnici. Po vrnitvi pa sem ugotovil, da se ji ne bom uspel izogniti, saj je ležala čez celo posteljo in se mi nagajivo smehljala. Nisem se je več dolgo branil. Preprosto sem legel k njej in jo vprašal, kaj bova zdaj.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

"Le kaj? Dol se bova dala, ne?" so bile njene zadnje besede, preden je njena roka švignila v moje spodnjice. Korenjaka sem imel v hipu trdega, čeprav sem si ga že pod prho pošteno privoščil, saj sem še nekako upal, da bom ostal zvest svoji ženi. Potem pa sem pomislil, da mi tako ali tako nihče ne bo verjel, da nisva imela nič, in bi bilo zares škoda, ko bi kdo natvezil ženi, da sem spal s Tjašo, v resnici pa nisem. Tudi moja roka je končala v njenih spodnjicah, kjer me je pričakala gladka in že zelo vlažna češpljica, najini poljubi pa so kmalu postali tako strastni, da vrnitve ni bilo več.

Nikoli si ne bi mislil, da mi ga bo Tjaška kdaj potegnila in bom lahko njene sočne in polne ustnice opazoval na svojem korenjaku, a točno to se je zgodilo. Moje roke so končno občutile čvrstost njenih lepih prsi, moj korenjak pa je končal tam, kjer sem si ga želel imeti od prvega dneva, ko sem jo spoznal. Njena ritka je bila na otip še popolnejša kot na pogled in broditi med njenimi dolgimi nogami je bilo zares nepozabno doživetje. Bil sem najsrečnejši človek na svetu in se spraševal, s čim sem si to zaslužil. Tjaša mi je pokazala, da najboljšega orgazma v življenju sploh še nisem doživel, in kar je počela s svojo muco, usti in joški, je bilo preprosto nepozabno doživetje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.