Magazin
3925 ogledov

Ves dan sem sanjala njegov ponos

Seks Profimedias
Moj dan se je začel kot navadno. Kava, preganjanje otrok v šolo, vožnja do službe in osem ur dela v pisarni. Popoldne spet otroci, kosilo, likanje moževih srajc, kava …

Zvečer pa "Ko Erik poje banano …" Saj se še spomnite te risanke, a ne? Zvečer se zdolgočasena mati poslovi in na sceno stopi mačka, ki se je skozi dan komajda držala svoje kletke. Iz omare sem potegnila nekaj nesramno seksi krpic, si jih nadela in se opazovala v ogledalu. Vsaj deset let mlajša, s postavo, vredno zavidanja, a življenjem, ki te lahko pokonča, če se mu povsem predaš v kremplje. Neopazno sem se pretihotapila iz stanovanja in stekla iz hiše. Prijateljica me je že čakala v avtomobilu na koncu ulice, in ko je zagledala, kako sem oblečena, je le zažvižgala in smeje speljala na cesto. Tudi sama ni bila dosti manj provokativna, a vseeno je bilo zunaj več moje gole kože kot njene. "Se danes dobiš z njim?" je vprašala. Pokimala sem in si popravila prsi pod oprijeto majico. "Sta se že dala dol?" jo je zanimalo. "Ne," sem odvrnila. "Če bo sreča, se bova danes." Zavila je proti nočnemu klubu, kjer smo bili dogovorjeni, in ustavila na parkirišču. "Mi boš posodila ključe, če bo kaj?" sem jo prosila. "Od avtomobila ali stanovanja?! Nočem imeti kakšne svinjarije po avtu, da veš!" se je zarežala. "Potem pa od stanovanja. Prevoz ima tako on," sem namignila. Pričakal naju je s svojim prijateljem, ki se je strašansko ogrel za mojo kolegico. Poljubil me je na lice, me objel, njegove roke pa so takoj zdrknile na mojo zadnjico. Huh, kako močno sem pogrešala te reči v svojem življenju. "Greva noter?" me je vprašal. "Ali pa tudi ne," sem odgovorila. "Lahko greva tudi kam drugam."

Šele takrat sem opazila, da sem skrajno nepotrpežljiva in je moje celodnevno sanjarjenje o njegovem trdem tiču vendarle zahtevalo svoj davek. Želela sem si ga takoj in zato sem bila zelo neposredna. "Kolegica mi je dala ključe svojega stanovanja." Njegov nasmeh mi je povedal vse in ni mi ga bilo treba prositi, da naju je zapeljal v center, kjer je sicer živela. Bila sva tako vzburjena, da sva se začela grabiti že na stopnišču. V bistvu je imel že med potjo roko ves čas na mojem kolenu, me božal in mi s prsti silil pod krilo. Če bi takrat kje ustavil, bi ga z veseljem vzela na svojo stran, mu zdrkala mrcino in se ga najedla do sitega. Odklepala sem vrata, on pa me je od zadaj grabil za prsi. Majico mi je že potisnil preko njih, jih potegnil izpod modrčka in se mi s polnim mednožjem naslanjal na zadnjico. Nalašč sem sunila nazaj z njo, potem pa začela božati oteklino ter pohotno mrmrati. Še preden sva vstopila, je imel tiča že zunaj. Poiskala sem ga z roko in se razveselila ugasnjene luči na hodniku, ki je ostala prižgana le nekaj sekund. Prav zares sem si ga želela tam, še preden bi vstopila. Dvignil mi je krilo in mi korenjaka zarinil pod ritnici, ki sta prav lepo sedli nanj.

Spet me je prijel za prsi, jih gnetel, ob tem pa zadovoljno mrmrajoč drgnil svojega tiča ob mojo vzburjeno muco. Z rokama sem se naslonila na podboj vrat, boke potisnila še bolj nazaj in z veliko zadovoljstva pospremila njegov prvi vbod. Že dolgo si nisem nekoga tako močno želela.
Do konca mi ga je dal, čisto do jajc. Kriknila bi od ugodja, pa nisem smela. Takoj bi prileteli sosedje in zabave bi bilo konec. Njegovi prsti so se krčevito oklepali mojih joškov, on pa se je začel vse hitreje zaletavati v mojo zadnjico, ki se je stresala od njegovih sunkov. Kolena mi je vleklo navznoter, moč v rokah me je zapuščala in nenadoma sem pristala na tleh predsobe na vseh štirih. Kaj je storil on, verjetno ni vprašanje. Tako me je obdelal, da sem v temi videla vse zvezde tiste vroče noči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.