Magazin > VIP
55512 ogledov

Aneta Andollini pred dopustom spet draži oboževalce

Takšen razkošen oddih si bo privoščila seksi Aneta Andollini …

Resničnostna zvezda Aneta Andollini si bo konec avgusta privoščila oddih brez otrok. S štirimi prijateljicami se namreč odpravlja na jadranje po Dalmaciji, edini moški na njihovem krovu pa bo skiper, obljublja Aneta. 

"Tokrat grem le s prijateljicami, saj gresta otroka na morje z očetom, drugače bi se mi pridružila tudi onadva. Poti še nimamo začrtane, štiri punce bomo plule po Dalmaciji, na krovu bo moški le skiper. Fantov ne rabimo, saj se imamo same odlično, tako ali tako pa bodo povsod okoli nas, a imamo pravilo, da na krov ne vzamemo nobenega," je zaupala Aneta, ki poletne mesece na Instagramu draži s hudo zapeljivimi fotografijami, zato ne dvomimo, da bo na krovu deležna veliko radovednih pogledov z mimoidočih bark. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polidor beach#Poreč#holiday#party

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

Komentarjev 3
  • sam50 09:11 22.avgust 2019.

    Fajn,moji ljubljeni otroci gredo na morje z očet-i,jaz pa kot skrbna mama s prijateljicami,ker trenutno ni nobenega cirkus-šova v katerega bi se lahko vrinila.....

  • fiston 02:23 20.avgust 2019.

    Heh, Ano pa vsaka lulat pelje. Ana Aneta gre delat, ne pa na dopust.

  • Majazmaja 10:41 19.avgust 2019.

    Jadranje je drugače eden bolj poceni dopustov - najem 10 m jadrnice (tri dvoposteljne kabine) je cca. 1200 - 1500 eur za en teden, če gredo 4, je to v najslabšem primeru max. 500 eur na osebo, pa imaš pokrito ...prikaži več vse: najem jadrnice, najem skiperja, hrano, priveze.

Sorodne novice