Magazin > VIP
22732 ogledov

Samske prijateljice Jasne Kuljaj: "Še dobro, da je Bosna blizu"

Jasna Kuljaj Planet TV
Voditeljica o tem, da slovenski moški večinoma ne kažejo navdušenja za vroče dogodivščine.

Neposredna voditeljica je pred kratkim v intervjuju za revijo Ona Plus načela zelo žgečkljivo temo, ki je hitro pritegnila tudi nas. "Že dlje časa opažam, da se teme ženskih pogovorov v Sloveniji gibajo okoli tega, da dame tožijo, kako se nič ne zgodi. Poslušam kolegico, ki jo je nek fant že desetkrat peljal na zmenek in se ni še nič zgodilo. Poslušam kolegice, ki so poročene in tarnajo, da se ne spomnijo, kdaj so bile nazadnje intimne. In poslušam samske, ki imajo kakšnega dopisovalca, ki je v sporočilih zelo pogumen, da zmenka pa nikakor ne pridejo. V dopisovanju se malo da ne omenjajo otroci, v živo pa se ne srečajo. V Sloveniji nekaj škripa in žal to niso postelje," je za Žurnal24 povedala Jasna Kuljaj.

"Drug sklop prijateljic, ki se večkrat odpravijo žurat na Balkan, te pa pridejo nazaj vesele! Pa ni nujno, da tam poteka razvrat, ampak že sama energija, že sam odnos moških tam, ki obožujejo ženske, je razlog, da pridejo nazaj cvetoče. Morda moje besede marsikoga zmotijo, ampak tako pač je, to je opis dejanskega stanja," dodaja Jasna.

Voditeljica je svoje srce sicer položila v roke nogometašu Saši Laloviću, ki ima srbsko-črnogorske korenine, čeprav Kuljajeva odkrito prizna, da se je na začetku njune zveze obnašal "bolj po slovensko": "Ko sva se spoznala, je ta predsodek, da so Balkanci bolj napadalni in agresivni, podrl. Da sva se sploh spoznala, je več pobude dal Miki Bubulj, skupni prijatelj. Miki ga je privlekel do mene, ker se je v resnici obnašal bolj po slovensko in se obotavljal. In seveda imamo tudi Slovence, ki so napadalni, da ne bo pomote, ampak ti povečini živijo na Štajerskem. Štajerci so že trezni to, kar je preostala Slovenija po dveh kozarčkih in zato se imam tam vedno dobro."  

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
bar_2018, jasna kuljaj Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj posnela, kaj ji je naredil popolni neznanec, presenečeni? Čuki, Vinko Cankar Magazin Toliko računajo znani Slovenci, če pridejo na vaš rojstni dan!
Komentarjev 14
  • skor 13:30 30.julij 2019.

    Jasna zna. Nema udarca,brez bosanca, to slovenke znaju ;-)

  • resnicoljubnež 11:02 13.junij 2019.

    Tisto, o čemer govori, pa je, da tukaj iščejo vzdrževalce, dol pa se grejo fukat.

  • resnicoljubnež 11:01 13.junij 2019.

    Kaj pa naj bi pričakovali od čefurke? Ali je morda omenila enega Slovenca? Naj se spravi tja, od koder so prišli njeni predniki, pa bo mir.

Sorodne novice