Magazin > VIP
33086 ogledov

Klakočarjevo kritizirajo, njo pa kujejo v zvezde

Eva Irgl Instagram
Eva Irgl ve, kako se obleči za svojo funkcijo.

Medtem ko se ljudje osredotočajo na Urško Klakočar Zupančič, ki "razburja" z rdečimi salonarji, pozabljamo na poslanke, ki pa modno navdihujejo. 

Na nedavni državni praznik, ko je bila Urška malo preveč razigrana in so jo zato tudi kritizirali, je Eva Irgl (neopazno) blestela. Na svojo premišljeno izbrano opravo je opozorila sama, na svojem Instagramu.

Style.Over.Net je Evo zato uvrstil med znane Sloevnke z največ poletnega sila.

Komentarjev 12
  • Avatar F16
    F16 08:36 01.julij 2022.

    "Dress code" v parlamentu oz. na funkcijah zaželjen glede na posel. Kot ima delavec v tovarni zaščitno obleko je prav, da s svojo obleko izražamo svoje delovno mesto. Tudi policist bi pod obleko naj izražal "zakon". Četudi ima lastna prepričanja ...prikaži več drugačna. Prav tako bi bilo nujno voditi v parlamentu prisotnost in biti plačan glede na to.

  • eminenca 15:49 30.junij 2022.

    vsaka nadaljna razprava bi bila v posmeh demokracije, pač ni poslancev opozicije in vse bodo delali po svoje, se pravi novi szdl in to je to, ve se v čem je problem , nad poslancem je samo ljudstvo in ne ...prikaži večne neka urška, tako da lahko pride poslanec na sejo kadarkoli ali nikoli ... upam, da bo tako funkcioniralo

  • eminenca 15:45 30.junij 2022.

    zaradi mene , če hodijo v rdečih štiklih v ledru, lateksu, razuzdano in pohotno oblačeni ali tudi ne tetovirani ali ne, sej je vseeno, ampak , če hoče državni zbor parlament, , če pa ne, ga pa ukinite ... predlagam, ...prikaži več opozicijo, v kolikor se bo nadaljevalo tako vodenje usteličenih, preprosto obstuirate vse dogajanje, jaz bi tako naredil, dokler urška ne vzame ustreznih tabel ali drugih pomirjeval