Magazin > VIP
1988 ogledov

Ločitev Kaley Cuoco: Ne bo potekala tako mirno, kot so predvidevali

Kaley Cuoco Profimedia
Karl Cook postavil cel seznam zahtev.

Pred nekaj dnevi je odjeknila novica, da se zvezdnica nadaljevanke Veliki pokovci, Kaley Cuoco, ločuje od Karla Cooka, sina milijarderja Scotta Cooka. "Kljub globoki ljubezni in spoštovanju, ki ga gojiva drug do drugega, sva spoznala, da naju poti vodijo v različne smeri. Z javnostjo sva delila veliko informacij o skupnem popotovanju, in čeprav bi se s to temo raje spopadala v zasebnosti, želiva glede razhoda biti iskrena. Med nama ni jeze ali sovraštva, ravno nasprotno,“ se je glasila uradna izjava zvezdnice.

Par, ki je kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike, naj bi se razšel v prijateljskem duhu in pričakovati je bilo, da bo ločitev potekala hitro in brez nesoglasij, a očitno ne bo tako. Cook je namreč sestavil seznam zahtev, poroča Entertainment Tonight. Med drugim zahteva vračilo nakita in drugih daril ter oprostitev od plačevanja preživnine. 
 

 
Komentarjev 1
  • Princess_Thompson 11:55 18.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦