Magazin > VIP
24 ogledov

Numerologinja pesimistična

Maja Keuc Žurnal24 main
Znano slovensko numerologinjo LiLi SoRuM smo vprašali, ali bodo Maji Keuc številke v četrtek, ko bo nastopila v polfinalu Eurosonga, naklonjene.

Maja Keuc bo ta četrtek nastopila na drugem polfinalu Evrovizije v Nemčiji. Se ji bo uspelo prebiti v polfinale? Komentarji po njenih dveh vajah so bili spodbudni, a numerologinja LiLi SoRuM ni najbolj optimistična.

"Maja Keuc se letos nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 3, ki spodbuja izražanje. Število 3 je število umetnosti, kreativnosti, izražanja, radosti ter srečnih naključij. V mesecu maju nanjo vpliva število 8, ki označuje čas poslovne rasti in uspehov," pravi Lili SoRuM.

Maj je zanjo sicer zelo ugoden mesec, a 12. maj, ko se bo odvijal drugi polfinale Evrovizije, zanjo ne bo najbolj uspešen. "Sam dan bo pod vplivom števila 2, ki kaže na počasen razvoj dogodkov. Vsekakor je to leto, ko bo Maja sijala bolj kot sicer. Datum drugega polfinala pa žal kaže, da se ti darovi ne bodo izkazali v polni meri oziroma njen talent ne bo prišel do izraza, ker jo bo dobesedno zasenčil nekdo drug ali pa bo sama preveč zadržana, da bi dala vse od sebe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.