Magazin > VIP
5179 ogledov

Meghan se je spet znašla v središču zgražanj: Ljudje so umirali

Meghan Markle Profimedia
Tudi tokrat ni bila kriva sama …

Oblikovalka Stella McCartney se je na Instagramu pohvalila, da je Meghan Markle izbrala plašč iz njene kolekcije. "Tako počaščena sem, da je vojvodinja Suseška za slovesnost ob dnevu spomina izbrala plašč iz naše kolekcije jesen '19. Poljub, Stella," je zapisala, objava pa je požela veliko neodobravanja in celo zgražanj. Mnogi so namreč mnenja, da je dan spomina, ob katerem se Britanci spominjajo vseh padlih v vojnah, ne zdi primerna priložnost, da bi si oblikovalka delala reklamo. 

"Da dan spomina izrabljaš za to, da oglašuješ svoja oblačila, je nespoštljivo. Ljudje so umirali, ti pa fotografije ljudi, ki jim izkazujejo spoštovanje, uporabiš v oglaševalske namene. Zelo narobe," in  "Danes se gre za tiste, ki so dali življenja za našo svobodo. Koga briga, kaj ima ona oblečeno," sta bila le dva izmed ostrih komentarjev, ki so kritizirali oblikovalkino potezo. 

Stella je objavo na Instagram strani svoje znamke nato kmalu umaknila in jo zamenjala z videoposnetkom makovega polja, ob katerem je zapisala: "Spomin na tiste, ki so se žrtvovali za našo svobodo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remembering the ones that sacrificed to give us freedom x Stella⁣ ⁣ #RemembranceDay

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice