Magazin > VIP
70752 ogledov

Žalostno, kako smo pričakali Zalo in Gašperja

Gašper Šantl in Zala Kralj
1/7
Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Doma sta!

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta na Evroviziji s pesmijo Sebi zasedla odlično 13. mesto, sta danes že prispela v Slovenijo. Malo po 19.30 ju je le nekaj oboževalcev in predstavnikov sedme sile pričakalo na Brniku. Prva ju je s cvetjem pozdravila direktorica TV Slovenija Natalija Gorščak, nato pa sta se posvetila novinarjem in podpisovanju avtogramom. Na toplem sprejemu sicer ni bilo veliko ljudi, kljub temu da sta naša predstavnika dosegla zelo lep uspeh. 

"Spala bova dva dni skupaj, potem si bova vzela vsaj en teden, da vse skupaj analizirava. Veseliva se, da bova iz tega potegnila čim več lekcij za naprej," sta svoje prve načrte razkrila novinarju Vala 202 Roku Kuželu. Junija pa bosta že zavihala rokave, izdala bosta nov singel Come To Me, v angleščini. "Naredila bova tudi nekaj s svojim imenom, da bova bolj internacionalna," je povedala Zala. "Nekako bi se rada zahvalila za podporo, ki jo dobivava po vsej Evropi, ker odzivi so res taki, da sva res hvaležna, hkrati je bila to vedno ideja in želja, da slej ko prej prebijeva to mejo na tuji trg," pa je po poročanju rtvslo.si dodal Gašper. 

Foto utrinke si poglejte v galeriji. 

Evrovizija Magazin Takšni bi bili rezultati Evrovizije, če bi upoštevali samo glas ljudstva zala kralj, gašper šantl Magazin Zala in Gašper: Poskušava dojeti, kaj se nama je zgodilo zala kralj, gašper šantl Magazin Video: Ste opazili, da sta Zala in Gašper spremenila nastop? zala kralj, gašper šantl Odziv Magazin Miša Molk: "Ne, v čisto vse, pa če je še tako čisto, ne zmorem verjeti." Ema Magazin Zala Kralj in Gašper Šantl: V prihodnje bova to bolj regulirala
Komentarjev 30
  • 3ae2ba73631a6af2916f37016aa7b6aec4a9ed7a 02:54 24.maj 2019.

    Zasedla sta POVPREČNO 15. mesto. Bi morali zanju pripraviti državniški sprejem?

  • McClain 22:44 20.maj 2019.

    ajde, vsaj geja nista. Kar je v tej mnozici fajn. In cist simpaticnna kot zaljubljen par, sam da bi pa na letalisce hodili, halooo? Tolk šanns kot Ilko Štuec po vsakem smuku ki ga konča na 38. mestu, če ji 76 štarta, recimo.

  • supreme 22:19 20.maj 2019.

    Ej sori....mi je bilo na kavcu bolj prijetno🙄

Sorodne novice