Magazin
4234 ogledov

Z masažo do vrhunca že za 45 €

sLOVErotika
1/2
Gregor Katič
Lastnica erotičnega masažnega salona Fantazija je z nami delila, kakšne erotične užitke nudijo tovrstni saloni.

V vašem masažnem salonu strankam obljubljate ročni vrhunec, a na to ne gledate kot na nekaj spornega ...
"Happy ending" dosežemo, vendar le ročno in nikakor drugače. Spolnih uslug ne ponujamo, ampak le kakovostno klasično masažo z ročnim vrhuncem, zato to ni nič spornega.

Kako preverjate svoja dekleta, da ne gredo predaleč?
Veliko damo na zaupanje. Pridobimo pa ga tudi tako, da dekletom, ki se uvajajo, na masažo pošljemo kakšnega prijatelja in vidimo, če mu slučajno ponudi kaj več in prejme kakšno dodatno plačilo.

Kakšne so cene tovrstnih masaž?
Imamo dve vrsti masaže. Pri masaži na masažni mizi, pri kateri maserka masira ročno, se pravi tudi intimni predel do vrhunca, se cene gibljejo od 45 do 75 evrov. Imamo pa tudi masaže na masažni blazini, kjer maserka stranko zmasira s svojim golim telesom. Takšna masaža stane od 60 do 120 evrov, z dvema maserkama do 150 evrov. Tudi dame lahko izbirajo med enim ali dvema maserjema. Masaže trajajo od 20 do 80 minut.

Kako ste dobili to vročo poslovno idejo?
Zakaj ne bi bila masaža nekaj drugačnega, klasični masažni saloni so praktično na vsakem vogalu, mi pa ponujamo neko pikico na i.

Glede na to, da ne gre za vsakdanji posel, kje najdete sodelavke?
Prek oglasov, časopisnih in spletnih, zahtevana starost je nad 20 let. Trenutno imam štiri maserke, stare od 27 do 30 let.

Kaj pa delovna uniforma?
Uniforma je erotično perilo.

Ste že imeli težave s kakšno razjarjeno ženo, katere mož obiskuje vaš salon?
Ne, saj se za tovrstne masaže odločajo tudi pari, ki so glede spolnosti zelo odprti. Za zdaj nismo imeli nobenih težav, saj smo zelo diskretni in informacije o strankah skrbno varujemo.

V salonu masirate tudi vi. Kako vaš partner gleda na vaš poklic?
Čisto normalno, saj sva eden izmed bolj odprtih parov. Pri tem poslu me podpira.

Komentarjev 10
  • dragec 11:32 05.januar 2014.

    da svršiš od muke

  • postavn 19:03 29.december 2013.

    tole "tasrednjo" poznam in moram reči da je v živo še lepša kot na fotografiji. ima izreden seksipil in prekaša vsako še tako postavno "afnico". marsikatera suhica ji ne seže niti do kolen če ti je že slabo zaradi ...prikaži več kakšnega kg več? tiste zares suhe se ne upam niti prijeti. ženska mora imeti obline povdarjene da je za moj okus prava ženska.je pa res da obistne ženske/moški ali pa fovšija spravi marsikater grd komentar na plano.lahko bi se zadržal žurnalček,mogoče obstaja tudi kakšna ženska kateri je od tebe "slabo". imamo različen okus ni pa potrebno zato žaliti ljudi,takšnih primitivcev prav ne maram ki nimajo kaj bolj pametnega za pokomentirati.lp

  • mitja 14:51 29.december 2013.

    verjetno je samo tebi slabo razen če si res gej?