Magazin
7118 ogledov

Z usti nad poplavljeno muco

seks Shutterstock
Ko me je fant povabil k snemanju za spot neke tuje igre, sem mislila, da se šali. Že nekaj časa me je želel razgaliti pred kamero, da bi se verjetno lahko pozneje naslajal ob fotografijah in posnetkih. Hm …, če bi bilo samo to, bi verjetno še popustila … hehe!

Problem je, ko se posnetki znajdejo v javnosti, na Facebooku in podobno. Tega se bolj bojim, zato sem ostala neomajna. Prejšnji teden pa sem se znašla v družbi njegovih poslovnih partnerjev iz tujine in ugotovila, da dečko sploh ni lagal. Želeli so posneti promocijski video za neko akcijsko igro in se ogreli zame. Verjetno je bilo za to krivo tudi dejstvo, da sem pred njimi sedela v oprijetih usnjenih hlačah in z močno vpadljivim dekoltejem. Lase sem imela spete v visok čop, po dolgem času sem bila celo naličena in počutila sem se tako dobro, da sem ves čas otresala, ter bila v središču pozornosti.

Še isti večer sem se znašla pred kamero, kjer sem morala izvajati vse mogoče in nemogoče poze. Ko so me prosili, naj nekoliko odpnem gumbe, sem vprašala, ali gre za promocijo pornoigre. Seveda sem se šalila, a vseeno odpela gumbe in se nastavila v naslednjo pozo. Ko smo končali, je fant prišel do mene, me poljubil in rekel, da sem bila popolna. Celo, da me tako seksi sploh še ni doživel. Vprašala sem ga, ali se je vsaj malce vzburil, on pa je odvrnil, da je imel ves čas trdega in se obračal v vse možne smeri, da tega ne bi opazili. Z roko sem mu segla med noge in razočarano zavzdihnila, da zdaj pa ni več trd. "Če boš še nekaj časa pustila roko tam, te bo še ugriznil," se je zarežal. In sem pustila roko tam, ga božala, vmes pa sva se začela poljubljati. Od vznemirjenja me je začelo skeleti po koži celotnega telesa, nagajivi mravljinci pa so še prav posebno grizljali področje za mojimi spodnjicami. Kmalu sem pod roko zares čutila trdega tiča, ki se mi je smilil, ker je bil ujet za pretesnimi kavbojkami. Odpela sem jih in ga odrešila muk, ko pa je pristal v moji roki je dečko od olajšanja zavzdihnil. Kmalu se je njegova roka znašla v mojih spodnjicah in pričela preganjati mravljince, ki jih je zamenjal občutek popolnega zadovoljstva. Vedno je bil spreten s svojimi prsti in je ničkolikokrat takole na hitro poskrbel zame in za moje dobro počutje. Ne glede na to, kje sva bila, na večerji, kakšni tekmi ali v družbi, sva vedno našla način, da sva se za silo potolažila.

Zdaj sva ostala sama v najetem poslovnem prostoru in se nama nikamor ni mudilo. Vzela sva si čas, se počasi slačila, poljubljala in dvigovala temperaturo ter razpoloženje. Spustila sem se navzdol k tistemu nabreklemu lepotcu in si ga ogledovala od blizu, kot ga še nikoli ne bi videla. Vsakokrat znova sem se navdušeno muzala, ko se je znašel takole pred menoj. Objela sem ga s prsti, ga rahlo potegnila navzdol in si ga nastavila pred usta. Najprej sem si jih le pobožala z njim kot bi se ličila, potem sem pričela poljubljati ljubko nabreklo glavico in jo končno posesala med ustnice, da se je revežu začelo mešati od potrebe. Z roko je objel moj čop, si ga navil okoli zapestja in me pričel vleči nase. Dobro sem čutila, kako zelo sem ga vzburila. S še večjim veseljem in pozornostjo sem mu počasi obdelovala korenjaka z usti in poskrbela, da je bil napet, kot je bilo le mogoče. Potem sem vstala, ga predrzno udarjala z dlanjo po velikem tiču, sedla na mizo in pošteno dvignila noge. Slekel mi je spodnjice, se za nekaj sekund z usti prilepil na poplavljeno mucko, namesto katere sem vreščala od potrebe, potem pa se dvignil nadme in mi zabil tiča globoko v češpljo. Vrglo me je na hrbet, moje noge so se znašle na njegovih ramenih, njegov korenjak pa globoko, globoko v meni. Cvilila sem kot še nikoli, ga grabila z roke, ki so bile uprte v mizo, in kmalu prihajala ter prihajala …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.