Uporabno
5544 ogledov

RAZKRIVAMO: Kako shujšati 5 kg v 30 dneh?

čaj za hujšanje Slimall
Zadnjih nekaj mesecev se naši bralci srečujejo z zgodbami o neverjetnih izdelkih, ki ljudem po celem svetu pomagajo pri hujšanju in zmanjševanju trebušne maščobe. Za vas je naša Maja preizkusila ta način hujšanja in predstavila rezultate.

Prečiščevalna dieta, ki jo koristi kar nekaj slovenskih zvezdnic in zvezdnikov, in ki naj bi učinkovito zmanjševala maščobo okoli trebuha, nog in rok, je v zadnjih dneh obnorela Slovenijo. Želeli smo na licu mesta preizkusiti ali navedene trditve držijo.

Zgodba o SlimAll dieti se je začela, ko se je izdelek pojavil v priljubljenih ameriških pogovornih oddajah, kaj kmalu pa so ga kot preparat za hujšanje začele koristiti zvezdnice, kot so Victoria Beckham, Oprah Winfrey, Kylie Minogue in Nicole Kidman, ki so tudi same priznale, da s pomočjo tega izdelka za oblikujejo in čistijo svoje telo.

Hujšanje pogosto predstavlja nemogoč izziv. Tekom let smo ocenjevali različne diete in rezultati so bili večinoma zelo slabi.

Večina diet po našem mnenju ne uspe, ker od nas zahtevajo konkretne spremembe življenjskega sloga, hkrati pa si glede tega, kaj zares deluje, niso enotne. Nekatere diete zagovarjajo uživanje proteinov, druge ogljikovih hidratov, spet tretje dajejo poudarek na maščobe. V vsakem primeru pa vas čakata drastična sprememba jedilnika in časovna prerazporeditev obrokov. Menimo, da je pri današnjem načinu življenja, kaj takega večkrat neizvedljivo, predvsem pa nerealno, zato smo z veseljem sprejeli izziv in našo Majo poslali v raziskovanje opevane SlimAll diete. 

Maja

Glede na to, da se je bližala moja poroka in sem sodelavce že lep čas dolgočasila z mojimi željami po učinkoviti dieti, sem vedela, da bom ravno jaz izbrana za poskusnega zajčka. In res je bilo tako. Do poroke sem želela izgubiti vsaj 8 kilogramov, kar mi z obstoječimi dietami ni uspevalo.

hujšanje | Avtor:

Ker sem želela kupiti originalen izdelek, sem artikel naročila direktno od proizvajalcev na spletni strani www.SlimAll.si. Internetnega nakupovanja sicer ravno ne obožujem, vendar me je razveselilo, da je potrebno vpisati zgolj naslov za dostavo in svoj kontakt, brez registracije ter nekih odvečnih in zaupnih informacij. 

Že naslednji dan sem prejela paket. Bila sem precej vznemirjena. Kot veste obstaja ogromno ponudb za hujšanje, ampak zanimalo me je, kaj je tako posebnega pri tem izdelku, ki je v zadnjem času zopet tako popularen in dosegljiv tudi v Sloveniji, ter kateremu že leta zaupa toliko zvezdnikov in strokovnjakov. 

Čeprav smo bili v ekipi sprva skeptični, je tudi ostale zanimalo, kako se bo izdelek v resnici obnesel, zato sem vsak dan beležila svoje rezultate in danes z vami z veseljem delim, kaj se je dogajalo  v 4 tednih vsakodnevnega pitja:

1. teden: Po samo enem tednu diete sem bila že precej presenečena nad neverjetnimi rezultati. Imela sem več energije in nobenih težav z napadi lakote. Poznalo se je, da čaj zmanjšuje apetit, saj sem dejansko pojedla manjše količine kot prej, vendar sem bila vseeno sita. Resnično sem se počutila odlično.Najbolje od vsega pa je bilo to, da svojega dnevnega urnika nisem spreminjala – jedla sem isto število obrokov ob istih urah. Zadnjega dne v tednu sem stopila na tehtnico in nisem mogla verjeti svojim očem - izgubila sem že 1,5 kg! Vendar pa takrat še nisem bila povsem prepričana v SlimAll, saj dobro vem, da na začetku vsake diete hitro shujšaš kilogram ali dva, potem pa se ustavi. Želela sem počakati z objavo in videti rezultate v naslednjih tednih ter končno spraviti težo na »starih« 60 kg.

2. teden: Po dveh tednih uporabe SlimAll-a sem prekipevala od energije, spala pa sem veliko boljše kot prej. Nisem se več zbujala sredi noči in se obračala, moje telo se je popolnoma sprostilo. To naj bi bila posledica tega, da sem se s pitjem čaja očistila strupov v telesu. Ob tem sem izgubila še 3 kilograme, torej skupno 4,5 kg v samo 14 dneh.Priznam –  v tem času že začela verjeti, da je ta dieta res učinkovita, saj sem bila sama sebi dokaz, da ne gre samo za neko novo prevaro ali modno muho. Da ne omenjam, kako odlično sem se po dolgem zopet počutila!

hujšanje | Avtor:

3. teden: Po 3 tednih so vsi moji dvomi izginili. Zopet sem oblekla 2 konfekcijski številki manjša oblačila, saj sem izgubila še dodatnih 2,5 kg. In še vedno sem bila polna energije! Pri drugih dietah sem v 3. tednu navadno že obupala, saj je bilo moje telo izčrpano, po pitju SlimAll-a pa sem imela dovolj energije čez cel dan - in to brez meni zelo ljubega popoldanskega počitka. Opazila sem, da je začel moj želodec hitreje in lažje prebavljati hrano, napihnjenost in napetost v trebuhu pa sta izginila.

4. teden: Od začetka uporabe SlimAll čaja sem izgubila 10 kg! Zdaj je večini v ekipi žal, da se niso z mano prijavili na testiranje. V zadnjem tednu sem izgubila še 3 kg ter sem na kočno na svoji idealni teži! Sedaj, ko sem to dosegla, bom zmanjšala pitje čaja (do zdaj sem ga pila 4x dnevno pred vsakim obrokom), ampak želim vseeno nadaljevati z uporabo, ne več zaradi hujšanja, pač pa zaradi dobrega počutja, ki je verjetno posledica antioksidantov in vitaminov v njem. Moja koža že dolgo časa ni bila tako čista, da ne omenjam, koliko komplimentov sem dobila.

hujšanje | Avtor:
Ne bi mogla biti bolj zadovoljna z rezultati. Izgubila sem 10 kg v 4 tednih brez posebne diete, odrekanj ali napornih vaj!

Za konec – če še vedno dvomite glede uspeha diete, enostavno sami preizkusite in preverite na lastno pest. Tudi mi v ekipi smo imeli resne dvome (in to kakšne - padale so celo stave!), ampak smo jih hitro rešili ter se prepričali v nasprotno. Na koncu smo lahko zadovoljni z našim testom in potrjujemo, da je dieta SlimAll res učinkovita in da z njo lahko uspe shujšati tudi vam!

Originalen SlimAll čaj lahko naročite na naslovu www.SlimAll.si ali številki 07 60​0 3005​​​​​​ in si zagotovite izdelek po današnji akcijski ceni z 20 % popustom ter s posebnim brezplačnim darilom!

hujšanje | Avtor: