Popotnik
6242 ogledov

Ste že slišali za edinstveno mariborsko plažo?

CityBeach Maribor
1/4
CityBeach Maribor
Tudi letos se bo nabrežje Drave v Mariboru spremenila v pravo mestno plažo.

Od petka do nedelje, 8. do 10. junija, se bo v Maribor vrnila mestna plaža CityBeach Maribor, ki bo obiskovalce navdušila z bogato kulinarično ponudbo, športnimi dejavnostmi in glasbenimi nastopi. "Nabrežje Drave in teraso MARIBOXA bomo z ležalniki spremenili v pravo mestno plažo," obljublja organizator CityBeach Maribor Mitja Špes.

SODELUJ V NAGRADNI IGRI OMV

Lani se je nabrežje Drave prvič, v sodelovanju z avstrijsko mestno plažo CityBeach Graz, spremenilo v peščeno oazo, kjer so obiskovalci lahko uživali koktejle, »street food« in glasbene nastope, letos pa organizatorji zagotavljajo še bolj raznoliko ponudbo. Tako ne bo poskrbljeno le za tiste, ki se radi sproščajo ob dobri pijači in hrani, ampak tudi tiste, ki so radi aktivni. Obiskovalci bodo lahko s SUP-i pluli po Dravi, BODIFIT bo pripravil umirjene »body&mind« vadbe, možna pa bo tudi testna vožnja z wakom.

 

A post shared by CityBeach Maribor (@citybeachmaribor) on

"Večina športnega dogajanja se bo odvila v soboto. Na voljo bo bazen, kjer bo Potapljaško društvo Nitro diving omogočilo potapljanje z jeklenko. Decathlon bo poskrbel za celoobrazne maske, ves vikend pa se boste lahko tudi kopali, zato ne pozabite na kopalke," najavlja Klemen Tasič, Zdrava zabava, koordinator športnih aktivnosti.

CityBeach Maribor | Avtor: CityBeach Maribor CityBeach Maribor
Opoldne bodo na plaži tudi pripravili ustvarjalne delavnice za otroke, svoje spretnosti pa bodo predstavili tudi ulični umetniki. V večernih urah bodo obiskovalci lahko zaplesali na ritme elektronske glasbe, med nastopajočimi bodo tudi znani DJ-ji, med njimi DJ Loudbeatz, Ian Sound in DJ Om.

Otvoritev CityBeach Maribor bo v petek, 8. junija, ob 15. uri, v soboto in nedeljo se bo dnevno dogajanje začelo ob 12. uri, glasbeni nastopi pa se bodo zvrstili od 18. ure naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.