Magazin > VIP
23910 ogledov

Še en udarec za Meghan in Harryja

meghan markle, princ harry Profimedia
Interes je vse manjši.

Odhod iz kraljeve družine za Harryja in Meghan vsekakor ni bil enostaven. S sabo je prinesel številne posledice, s katerimi par, ko sta sklenila, da monarhiji pomahata v slovo, nista računala. Med drugim bosta morala vrniti davkoplačevalski denar, ki sta ga porabila za prenovo hiše, izgubila pa sta tudi pravico do varovanja.

Kraljica jima je poleg tega prepovedala uporabo besede „royal“, kar ju je še zlasti močno prizadelo. Kot piše Mailonline, je par za svojo novo stran in profil na Instagramu Sussex Royal zapravil več tisoč funtov. Poleg tega naj bi to ime želela registrirati kot blagovno znamko, pod katero bi prodajala oblačila, knjige ... Pod tem imenom sta namerava ustanoviti tudi dobrodelno organizacijo, Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex. Vse to je sedaj padlo v vodo … Za svojo organizacijo sta si sicer že izmislila novo ime - Archewell.

Konec marca sta na svojem Instagram profilu objavila zadnje sporočilo, v katerem sta se zahvalila za podporo. Profila sicer nista zaprla, verjetno ga bosta nekoč preimenovala in uporabljala za potrebe svoje nove organizacije. To bosta morala storiti čim prej, saj se število njunih sledilcev naglo manjša. Od marca naj bi se po pisanju Gale odjavilo že približno 200 tisoč ljudi.

Komentarjev 6
  • Avatar Jollimelsa
    Jollimelsa 01:22 03.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

  • kapibara 12:59 02.junij 2020.

    Na koncu bode tota putana končala v vlogah v Filmih za odrasle.. Da zna, je to nakazala že pred leti...

  • mirror 12:45 02.junij 2020.

    Harry se je zaradi babe skregal z belim kruhom. To sem že napovedal mesece nazaj.

Sorodne novice